"curly hair" - vlasová péče pro kudrnaté vlasy
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Šampóny a kosmetické řady
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Revelate
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: ne srpen 24, 2008 10:26 pm    Předmět: Citovat

z čokoládové řady jsem zatím prubla jenom masku - jak na omak tak i na "očum" jsem po ní měla vlasy nezvykle hydratované, takže spokojenost, navíc konzistence a barva odpovídá božské horké čokoládě, vůně taky moc příjemná; zázraky se od toho čekat nedají, ale jestli potěší i malé zlepšení, tak můžu jen doporučit.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Revelate
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: ne srpen 24, 2008 10:40 pm    Předmět: Naatreatment Curly Hair Citovat

holky tak jsem si udělala radost a tu vlnitou řadu (šampon, kondicionér a masku) od Nunaat jsem objednala - postřehy: úžasná, těžko popsatelná vůně, která se na vlasech drží až do dalšího umytí i přes lak apod. přípravky (pořád si k vlasům musím čichat:), výrazná hydratace až ke konečkům (mám hodně suché vlasy, takže hned po prvním umytí byl ten rozdíl očividný), zvětšení ani zmenšení vlnění či kudrnatost jsem nezpozorovala, celkově jsou vlasy lesklejší a na dotyk příjemnější. Ale! hned při prvním mytí jsem si z páča vytáhla nezvykle velké množství vypadlých vlasů, při druhém mytí se to opakovalo s ještě větším chuchvalcem, takže mám takové škaredé podezření, že to má souvislost s používáním NuNaatu - zkusím vysadit a budu doufat, že to přestane... takže jsem zatím rozpolcená (kdyby mi nepadalo tolik těch vlasů, tak jsem s NuNaat naprosto spokojená)
kopretinka
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: po srpen 25, 2008 5:31 am    Předmět: Re: Naatreatment Curly Hair Citovat

Revelate napsal:
holky tak jsem si udělala radost a tu vlnitou řadu (šampon, kondicionér a masku) od Nunaat jsem objednala - postřehy: úžasná, těžko popsatelná vůně, která se na vlasech drží až do dalšího umytí i přes lak apod. přípravky (pořád si k vlasům musím čichat:), výrazná hydratace až ke konečkům (mám hodně suché vlasy, takže hned po prvním umytí byl ten rozdíl očividný), zvětšení ani zmenšení vlnění či kudrnatost jsem nezpozorovala, celkově jsou vlasy lesklejší a na dotyk příjemnější. Ale! hned při prvním mytí jsem si z páča vytáhla nezvykle velké množství vypadlých vlasů, při druhém mytí se to opakovalo s ještě větším chuchvalcem, takže mám takové škaredé podezření, že to má souvislost s používáním NuNaatu - zkusím vysadit a budu doufat, že to přestane... takže jsem zatím rozpolcená (kdyby mi nepadalo tolik těch vlasů, tak jsem s NuNaat naprosto spokojená)

Nemyslím si, že by bylo možné, aby šampon (a navíc hned při prvním umytí) způsobil velké padání vlasů. Některé šampony mohou dráždit pokožku hlavy a ta reaguje podrážděně to ano, ale padání? Já osobně mám hodně citlivou pokožku hlavy a ještě se mi ale nikdy nestalo, že by mi po nějakém šamponu začaly padat vlasy. Příčinu bych spíš hledala někde jinde.
MilyEli
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: po srpen 25, 2008 7:15 am    Předmět: Re: Naatreatment Curly Hair Citovat

Revelate napsal:

Možná je to tím, že ti to vlasy hodně zjemní a uhladí, a ty vypadlé vlasy pak víc kloužou a víc jích vyčešeš - snad jsem to napsala pochopitelně Laughing mě se tohle stalo po použití olivového oleje, jsem se skoro lekla kolik vlasů jsem vyčesala Shocked ale napodruhé už to tak hrozné nebylo.
Revelate
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: po srpen 25, 2008 9:16 am    Předmět: Re: Naatreatment Curly Hair Citovat

MilyEli napsal:

Možná je to tím, že ti to vlasy hodně zjemní a uhladí, a ty vypadlé vlasy pak víc kloužou a víc jích vyčešeš - snad jsem to napsala pochopitelně Laughing mě se tohle stalo po použití olivového oleje, jsem se skoro lekla kolik vlasů jsem vyčesala Shocked ale napodruhé už to tak hrozné nebylo.

A to by mohlo být dost pravděpodobné vysvětlení, hladké jsou jako nikdy:) Akorát jsem fakt hodně zděšená z toho množství vypadlých vlasů, které se pořád stupňuje...
MilyEli
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: po srpen 25, 2008 9:25 am    Předmět: Re: Naatreatment Curly Hair Citovat

Revelate napsal:
MilyEli napsal:

A to by mohlo být dost pravděpodobné vysvětlení, hladké jsou jako nikdy:) Akorát jsem fakt hodně zděšená z toho množství vypadlých vlasů, které se pořád stupňuje...

No pokud se to stupňuje tak bych radši pro jistotu zkusila vysadit, za to nic nedáš Wink
Awerin
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: po srpen 25, 2008 6:13 pm    Předmět: Citovat

Juuu to zní zajímavě, sháním totiž mámě dárek ke svátku( ten má sice až 2.října, ale co) a ona nemá ráda přírodní věci, ale tohle zní naprosto báječně, protože ona si pro sebe nikdy nic lepšího nekoupí.....nevíte náhodou, kde by se to v Praze dalo sehnat ? Na internetu jsem se koukala, ale zase to poštovné ( 100 Kč Confused )
makyna
41-80
41-80

PříspěvekZaslal: čt srpen 28, 2008 10:40 am    Předmět: Citovat

já chci taky hladké vlasy!!!!!! Crying or Very sad Crying or Very sad Embarassed Very Happy ach jo
a pokud jde o mě tak by mi vyhovovalo mít míň vlasů....a jak vlastne pouzivate ten olivovy olej??? Smile a slyšela jsem ještě o kokosovém...??
MilyEli
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: čt srpen 28, 2008 10:45 am    Předmět: Citovat

Já ho používám jako zábal před mytím třeba s medem, prozkoumej tahle vlákna http://dlouhevlasy.cz/phpbb/viewtopic.php?t=1094 http://dlouhevlasy.cz/phpbb/viewtopic.php?t=858.
makyna
41-80
41-80

PříspěvekZaslal: čt srpen 28, 2008 11:17 am    Předmět: Citovat

MilyEli napsal:
Já ho používám jako zábal před mytím třeba s medem, prozkoumej tahle vlákna http://dlouhevlasy.cz/phpbb/viewtopic.php?t=1094 http://dlouhevlasy.cz/phpbb/viewtopic.php?t=858.

jj děkuju Wink
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

Přejdi na: