|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Revelate 161-320

|
Zaslal: ne srpen 24, 2008 10:26 pm Předmět: |
|
|
z čokoládové řady jsem zatím prubla jenom masku - jak na omak tak i na "očum" jsem po ní měla vlasy nezvykle hydratované, takže spokojenost, navíc konzistence a barva odpovídá božské horké čokoládě, vůně taky moc příjemná; zázraky se od toho čekat nedají, ale jestli potěší i malé zlepšení, tak můžu jen doporučit. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Revelate 161-320

|
Zaslal: ne srpen 24, 2008 10:40 pm Předmět: Naatreatment Curly Hair |
|
|
holky tak jsem si udělala radost a tu vlnitou řadu (šampon, kondicionér a masku) od Nunaat jsem objednala - postřehy: úžasná, těžko popsatelná vůně, která se na vlasech drží až do dalšího umytí i přes lak apod. přípravky (pořád si k vlasům musím čichat:), výrazná hydratace až ke konečkům (mám hodně suché vlasy, takže hned po prvním umytí byl ten rozdíl očividný), zvětšení ani zmenšení vlnění či kudrnatost jsem nezpozorovala, celkově jsou vlasy lesklejší a na dotyk příjemnější. Ale! hned při prvním mytí jsem si z páča vytáhla nezvykle velké množství vypadlých vlasů, při druhém mytí se to opakovalo s ještě větším chuchvalcem, takže mám takové škaredé podezření, že to má souvislost s používáním NuNaatu - zkusím vysadit a budu doufat, že to přestane... takže jsem zatím rozpolcená (kdyby mi nepadalo tolik těch vlasů, tak jsem s NuNaat naprosto spokojená) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
kopretinka 321-600

![]()
|
Zaslal: po srpen 25, 2008 5:31 am Předmět: Re: Naatreatment Curly Hair |
|
|
Revelate napsal: | holky tak jsem si udělala radost a tu vlnitou řadu (šampon, kondicionér a masku) od Nunaat jsem objednala - postřehy: úžasná, těžko popsatelná vůně, která se na vlasech drží až do dalšího umytí i přes lak apod. přípravky (pořád si k vlasům musím čichat:), výrazná hydratace až ke konečkům (mám hodně suché vlasy, takže hned po prvním umytí byl ten rozdíl očividný), zvětšení ani zmenšení vlnění či kudrnatost jsem nezpozorovala, celkově jsou vlasy lesklejší a na dotyk příjemnější. Ale! hned při prvním mytí jsem si z páča vytáhla nezvykle velké množství vypadlých vlasů, při druhém mytí se to opakovalo s ještě větším chuchvalcem, takže mám takové škaredé podezření, že to má souvislost s používáním NuNaatu - zkusím vysadit a budu doufat, že to přestane... takže jsem zatím rozpolcená (kdyby mi nepadalo tolik těch vlasů, tak jsem s NuNaat naprosto spokojená) |
Nemyslím si, že by bylo možné, aby šampon (a navíc hned při prvním umytí) způsobil velké padání vlasů. Některé šampony mohou dráždit pokožku hlavy a ta reaguje podrážděně to ano, ale padání? Já osobně mám hodně citlivou pokožku hlavy a ještě se mi ale nikdy nestalo, že by mi po nějakém šamponu začaly padat vlasy. Příčinu bych spíš hledala někde jinde. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
MilyEli 161-320

![]()
|
Zaslal: po srpen 25, 2008 7:15 am Předmět: Re: Naatreatment Curly Hair |
|
|
Revelate napsal: | holky tak jsem si udělala radost a tu vlnitou řadu (šampon, kondicionér a masku) od Nunaat jsem objednala - postřehy: úžasná, těžko popsatelná vůně, která se na vlasech drží až do dalšího umytí i přes lak apod. přípravky (pořád si k vlasům musím čichat:), výrazná hydratace až ke konečkům (mám hodně suché vlasy, takže hned po prvním umytí byl ten rozdíl očividný), zvětšení ani zmenšení vlnění či kudrnatost jsem nezpozorovala, celkově jsou vlasy lesklejší a na dotyk příjemnější. Ale! hned při prvním mytí jsem si z páča vytáhla nezvykle velké množství vypadlých vlasů, při druhém mytí se to opakovalo s ještě větším chuchvalcem, takže mám takové škaredé podezření, že to má souvislost s používáním NuNaatu - zkusím vysadit a budu doufat, že to přestane... takže jsem zatím rozpolcená (kdyby mi nepadalo tolik těch vlasů, tak jsem s NuNaat naprosto spokojená) |
Možná je to tím, že ti to vlasy hodně zjemní a uhladí, a ty vypadlé vlasy pak víc kloužou a víc jích vyčešeš - snad jsem to napsala pochopitelně mě se tohle stalo po použití olivového oleje, jsem se skoro lekla kolik vlasů jsem vyčesala ale napodruhé už to tak hrozné nebylo. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Revelate 161-320

|
Zaslal: po srpen 25, 2008 9:16 am Předmět: Re: Naatreatment Curly Hair |
|
|
MilyEli napsal: |
Možná je to tím, že ti to vlasy hodně zjemní a uhladí, a ty vypadlé vlasy pak víc kloužou a víc jích vyčešeš - snad jsem to napsala pochopitelně mě se tohle stalo po použití olivového oleje, jsem se skoro lekla kolik vlasů jsem vyčesala ale napodruhé už to tak hrozné nebylo. |
A to by mohlo být dost pravděpodobné vysvětlení, hladké jsou jako nikdy:) Akorát jsem fakt hodně zděšená z toho množství vypadlých vlasů, které se pořád stupňuje... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
MilyEli 161-320

![]()
|
Zaslal: po srpen 25, 2008 9:25 am Předmět: Re: Naatreatment Curly Hair |
|
|
Revelate napsal: | MilyEli napsal: |
A to by mohlo být dost pravděpodobné vysvětlení, hladké jsou jako nikdy:) Akorát jsem fakt hodně zděšená z toho množství vypadlých vlasů, které se pořád stupňuje... |
No pokud se to stupňuje tak bych radši pro jistotu zkusila vysadit, za to nic nedáš  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Awerin >RADA STARŠÍCH<
![]()
|
Zaslal: po srpen 25, 2008 6:13 pm Předmět: |
|
|
Juuu to zní zajímavě, sháním totiž mámě dárek ke svátku( ten má sice až 2.října, ale co) a ona nemá ráda přírodní věci, ale tohle zní naprosto báječně, protože ona si pro sebe nikdy nic lepšího nekoupí.....nevíte náhodou, kde by se to v Praze dalo sehnat ? Na internetu jsem se koukala, ale zase to poštovné ( 100 Kč ) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
makyna 41-80

![]()
|
Zaslal: čt srpen 28, 2008 10:40 am Předmět: |
|
|
já chci taky hladké vlasy!!!!!! ach jo
a pokud jde o mě tak by mi vyhovovalo mít míň vlasů....a jak vlastne pouzivate ten olivovy olej??? a slyšela jsem ještě o kokosovém...?? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
MilyEli 161-320

![]()
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
makyna 41-80

![]()
|
Zaslal: čt srpen 28, 2008 11:17 am Předmět: |
|
|
jj děkuju  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|