Test šampónů v Černých ovcích 13.9.2010
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Šampóny a kosmetické řady
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Breberka
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: st září 15, 2010 2:01 pm    Předmět: Citovat

jééé mě to taky nejde spustit Sad
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Sadako
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: st září 15, 2010 2:33 pm    Předmět: Citovat

Caithlin napsal:
Jenom se musím trochu zastat tím, že mě Dove vyhovoval ( a to mi většina spousta jiných "silikoňáků" nevyhovuje)...Ne každému sedí příroda Smile

Ano, třeba mně ne (ovšem mně nesedí ani Dove), nikdy jsem neměla tak hnusné vlasy, jako když jsem používala výhradně bezsilikonové přípravky.
A třeba pro mě je důležité i jak dlouho šampon vydrží, neb jich potřebuji používat víc druhů, o dobré rozčesávatelnosti nemluvě.

Ovšem ten test byl debilní, protože porovnávali neporovnatelné a "několik týdnů", což mohou být klidně jen dva, mi přijde jako trochu málo na nějaký konečný verdikt.
Nadto se nemohu zbavit dojmu, že veškeré takové testování kosmetiky je trochu nanic, protože x různých lidí může na jeden výrobek reagovat jinak.
~ Strážkyně tématu ~

PříspěvekZaslal: út listopad 09, 2010 12:09 pm    Předmět: Citovat

Já hlavně nechápu to, proč by se měly vlasy po šamponu dát dobře rozčesat... já mám šampon od toho, aby mi jemně umyl vlasovou pokožku a vlasy, tudíž co nejméně dráždil atd. Na ten zbytek mám kondiš, ten může být chemií narvaný, to mi nevadí... Tudíž pro mě nic neříkající test. Kdyby radši udělali test na kondicionery... Rolling Eyes
Meritka
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: út listopad 09, 2010 1:16 pm    Předmět: Citovat

Dneska jsem si vsimla, ze udelali "vycuc" ze zminovaneho testu ... takze komu nejde odkaz spustit, muze si o "kvalitnim" testu precist zde http://www.prozeny.cz/magazin/krasa-a-moda/pece-o-vlasy/17834-test-samponu-tyhle-si-nekupujte Wink
egle
~ Strážkyně tématu ~

PříspěvekZaslal: út listopad 09, 2010 1:32 pm    Předmět: Citovat

Já beru testy Černých ovcí s rezervou od té doby, co do testu termosek zařadili termohrnek a totálně ho zkritizovali (mimochodem je to hodně dobrý termohrnek Wink ). Motání jablek s hruškama pro ně asi není nijak neobvyklé Rolling Eyes Wink
Meritka
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: út listopad 09, 2010 1:45 pm    Předmět: Citovat

egle napsal:
Já beru testy Černých ovcí s rezervou od té doby, co do testu termosek zařadili termohrnek a totálně ho zkritizovali (mimochodem je to hodně dobrý termohrnek Wink ). Motání jablek s hruškama pro ně asi není nijak neobvyklé Rolling Eyes Wink

To neni ani tak problem Cernych ovci, jako spis casopisu Test, myslim ze vetsinou prejimaji od nich, konkretne treba tenhle byl taky prejaty ... Casopis se tvari desne seriozne, ale na pravidla a podminky testu sem neslysela nic moc pozitivniho ... Napriklad to michani naprosto nesouvisejicich veci Laughing Kdyz sem cetla test pracich prasku, stezovali si tam lide, ze podle uvedenych podminek prali kazdou varku pri jine teplote, tak o cem to pak je, ze Cool
Aldariel
41-80
41-80

PříspěvekZaslal: út listopad 09, 2010 4:34 pm    Předmět: Citovat

No co to je? to snad ani nemůžou myslet vážně. pokud se jedná o šampóny na zničené vlasy, proč je kritériem rozčesatelnost mokrých (!) vlasů, jejich upravitelnost a kazivost samotného šampónu? pokud vím, nejhůře upravitelné vlasy jsou ty zdravé, protože prostě nedrží. a neříkejte mi, že cien dopadl stejně dobře jako Loreal (a vůbec v těhle testech se výrobky z lídlu vždycky najdou v první pětici...).
porcelainswan
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: út prosinec 14, 2010 10:39 am    Předmět: Citovat

hahaháááá opět míchají hrušky s jablkama. tentokrát test tělových mlék Very Happy http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/1097429889-cerne-ovce/#diskuse Weleda nejhorší Very Happy
Déscantes
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: út prosinec 14, 2010 11:20 am    Předmět: Citovat

Aldariel napsal:
neříkejte mi, že cien dopadl stejně dobře jako Loreal.

Tak zrovna Cien vůbec není špatný Smile Nevím jestli tam byl zrovna ten červený regenerační, asi ano - mám kondiš a je jeden z nejlepších, jaké jsem kdy měla. Loreal se proti němu může jít zahrabat (třeba profi Absolut repair, - nic moc, ještě zkouším i Vitamino Color, ale je to teda bída na to, že to má být profi Confused
Moc to sem nepatří, ale zatím se mi nepovedlo postřehnout rozdíl mezi profi šampony a maskami od Lorealu a Elsevem z drogerie, což je taky Loreal, připadá mi to jako to samé, jen prostě jedna -dražší řada do kadeřnictví a druhá levnější do drogerky.

Se Cienem jsem spokojená hrozně moc, dělá hydratované vlasy, které tak vydrží.
Není to o nic horší než jiné drogerijní značky, jen Loreal má reklamu, která z něj ale nedělá o nic kvalitnější šampon,a to je celé.
Lúthien
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: út prosinec 14, 2010 1:13 pm    Předmět: Citovat

porcelainswan napsal:
hahaháááá opět míchají hrušky s jablkama. tentokrát test tělových mlék Very Happy http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/1097429889-cerne-ovce/#diskuse Weleda nejhorší Very Happy

Myslím si, že přírodní kosmetika dopadne velmi špatně proto, že lidé kteří jí testují s ní neumí zacházet. Tělová mléka nepoužívám, ale kdybych si třeba hutný růžový krém od Logony (nejlepší, nejlepší, nejlepší !!!!!) použila na suchý obličej a v množství v jakém jsem kdysy musela patlat Garnier, aby měl nějaký efekt, tak se z něj zbláznim, pleť bude spíš vysušená a tři hodiny ulepená. Taky hodnotit negativně to, že neobsahuje konzervanty je naprostá hovadina. No, už raději nebudu koukat na další test, nebo se akorát naštvu Smile
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

Přejdi na: