jak obarvit?

Přidat nové téma   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Jste u nás noví? Představte se, zeptejte se, uvolněte se :)
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
stepanka33l
0-7
0-7

PříspěvekZaslal: čt leden 15, 2009 11:10 am    Předmět: jak obarvit? Citovat

Ahojky všechny vás zdravím.Náhodou jsem našla tyhle bezva stránky.Mám dlouhé vlasy tak do půlky zad a jsou husté.Barva je tmavě hnědá,jednou mi kadeřnice udělala blondaté pramínky,už pomalu odrůstají a já si je chtěla znovu obarvit.Ale bohužel mi to nejde,bud je to na zrz nebo do červena.Poradí mi někdo jakou barvu bych si měla koupit?Už jsem opravdu zoufaá.Děkuji za odpověd.Štěpánka
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
*
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: čt leden 15, 2009 11:19 am    Předmět: Citovat

Ahojky vítám.

Já bych si na blond melíry koupila blond barvu, nějakou kvalitnější. S tmavími vlasy to ale bývá problém. Wink

[/url]
Titania
~ Strážkyně tématu ~

PříspěvekZaslal: čt leden 15, 2009 11:46 am    Předmět: Citovat

Ahoj, taky Tě tu vítám!
Někde jsem četla, že když chceš tmavý vlasy zesvětlovat, chce to napřed fakt zesvětlovač, teprve pak tu světlejší barvu v požadovaným odstínu, jinak to právě může dělat neplechu a barvit se různě do červena a tak. Ono v těch blond odstínech zřejmě nějakej ten zesvětlovač bude, ale dost možná ne dostatečně koncentrovanej, aby si dokázal poradit s tak tmavýma vlasama, jako máš ty. Ale asi bych to neriskovala podomácku a barvama/zesvětlovačem z drogérky a zašla zase ke kadeřnici - přece jenom je to asi pro ty vlasy dost chemická bomba a kadeřnice znají (alespoň by měly) znát různý fígle, jak to udělat co nejefektivnějc, aby ty vlasy přitom co nejmíň utrpěly.
sweet
81-160
81-160

PříspěvekZaslal: čt leden 15, 2009 1:22 pm    Předmět: Citovat

taky se přikláním k zesvětlení a následnýmu barvení - tmavý vlasy jinak nepřebarvíš, i v kadeřnictví by to dělali na dvakrát minimálně
ilona
***moderátorka***

PříspěvekZaslal: čt leden 15, 2009 3:24 pm    Předmět: Citovat

Ahoj Štěpánko - taky myslím, že experimentovat s odbarvováním tmavých vlasů na blond (byt jen pramínků) by jsi neměla sama a raděj zajít ke kadeřnici. Navíc počítej s tím, že ty zesvětlené vlasy budou sušší a slabší než ty neodbarvené. Wink
katul
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: čt leden 15, 2009 6:00 pm    Předmět: Citovat

taky si myslím, že tmavé vlasy barvit na blond doma je přinejmenším o průšvih Sad Já sice praktikuju zesvětlování sama, jsem velký experimentátor Laughing ale mám svoje vlasy světlé, takže to jde docela v pohodě Smile
tiborMel
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: čt leden 15, 2009 6:38 pm    Předmět: Citovat

melíry asi jedině melírem. nemám teda zkušenosti s odbarvovačema z drogérek, melíry sem si nikdy nedělala (světlý). ale melír je více méně záruka, buď ale pude do žluta, nebo do bíla, plus takový ty možnosti, že se ti vlasy upálí, samozřejmě budou suché atp....
Allean
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: so leden 24, 2009 8:32 pm    Předmět: Citovat

jo jo, ségře jsem kdysi dávala blond melír do tmavých vlasů, desetkrát to bylo v pohodě a po jedenáctý to chytlo do žluta, vypadala chudinka jako zvířátko, připomínala mi hyenu nemohla s tím ani do školy, dokud jsem jí to druhý den nestáhla zesvětlovačem. Pak jsem koupila blond barvu, udělala melír a bylo to v poho.Ale to je jediná špatná zkušenost, jinak klasický melíry na tmavý vlasy vážně fungujou.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
starlight
81-160
81-160

PříspěvekZaslal: po leden 26, 2009 9:22 pm    Předmět: Citovat

souhlasim s nazorama holek, mam s tim taky svy zkusenosti, a v zivote bych uz do barveni ani odbarvovani si sama doma nesla Evil or Very Mad brrr .... obratila bych se kazdopadne na kadernici Wink
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Přejdi na: