Líčení..

Přidat nové téma   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Krása, móda, zdraví + strava
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
RUZOVaholkA
21-40
21-40

PříspěvekZaslal: st březen 10, 2010 10:19 pm    Předmět: Líčení.. Citovat

Ahoj,
měla bych takový dotaz, řeším to už celkem dlouho, ani kamarád google nepomohl, tak to zkusím tady. Smile
Mám pod očima takové menší vrásky nebo prostě rýhy, takže když se namaluju jakoukoli tužkou na oči (zkoušela jsem jich mnoho), tak po nějaké době..tak do hodinky mi to do té vrásky skoro všechno pěkně steče. Ono by to ani tak nevadilo, kdyby to nevypadalo strašně. Ono to ale strašně vypadá, ještě k tomu se ta tužka koncentruje ve vnitřním koutku oka, takže vypadám, jak po monoklu. Smile
Když mě ale namalovala kosmetička jednou na ples, všechno zůstalo tak, jak to tam napatlala, takže musí být chyba někde u mě. Smile
Nemáte někdo nějakou radu, jak se toho zbavit? Nenamalovaná chodím pořád, tak bych chtěla změnu. .-)
Díky.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Morganna
***moderátorka***

PříspěvekZaslal: st březen 10, 2010 10:56 pm    Předmět: Citovat

Zkus tenhle dotaz hodit do Poradny, Nicole ti urcite pomuze Wink
RUZOVaholkA
21-40
21-40

PříspěvekZaslal: st březen 10, 2010 11:19 pm    Předmět: Citovat

Morganna napsal:
Zkus tenhle dotaz hodit do Poradny, Nicole ti urcite pomuze Wink

Tak jsem učinila, snad se někdo ozve .-)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Přejdi na: