|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Caletto 3 0-7

|
Zaslal: čt srpen 08, 2013 12:52 pm Předmět: Zdravím |
|
|
No, jak jen začít? Takže já jsem Monika, mám spoustu zálib a koníčků, především koně. Potom poslouchám hudbu, povětšinou rock, metal a tak, ale občas si klidně s chutí poslechnu třeba i Abbu =D Z filmů preferuju komedie, horory jen některé, musí mi opravdu sednout. Moc bych chtěla mít dlouhé a zdravé vlasy, proto jsem přišla k vám, dostala jsem echo, že bych tu mohla najít spoustu dobrých rad a vychytávek, tak jsem tady. Vlasy jsem měla barvené, vším možným ničené a teď se jim to snažím vynahradit =) Ráda bych se připojila k vám a možná i sem tam třeba přidala i vlastní zážitky a zkušenosti =) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
lethality 601-1200. Guru III. kategorie

|
Zaslal: pá srpen 09, 2013 10:53 am Předmět: |
|
|
vítej mezi nás, dobrých rad a vychytávek je tu celá hromada, jen se jimi pročíst a pokud nenajdeš, co potřebuješ, tak se klidně ptej, je tu celá kopa ochotných lidiček, co rádi poradí, pomůžou a hlavně povzbudí a vlastních zážitků a zkušeností není nikdy dost, tak se o ně klidně poděl tak ať se vláskům daří a ať rostou  _________________ Kdyz o nic nehrajes, nemas co ztratit.... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Sidonie ADMIN

|
Zaslal: pá srpen 09, 2013 11:33 am Předmět: |
|
|
Ahoj, vítej u nás. Ať se ti tu líbí.
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Caletto 3 0-7

|
Zaslal: pá srpen 09, 2013 7:17 pm Předmět: |
|
|
Děkuju moc za přijetí =) zatím se tu jen orientuju, snad tomu tady příjdu brzo na kloub =D |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|