|
✿
|
Autor |
Zpráva |
kalakai >RADA STARŠÍCH<
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Shahlah >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: po srpen 10, 2009 11:25 am Předmět: |
|
|
Jenže... Když vezmu v potaz s jakým zpožděním (navíc bez pořádného infa, kdy opravdu vyjde) vyšlo první DVD ze série, že ve většině trafik měli tak málo kusů, že bylo prakticky nemožné nějaké sehnat (když je totiž v trafice např. jen jedno DVD, které se dá do výlohy jako lákadlo, a které se samozřejmě neprodává, tak by se člověk vzteknul) a navíc DVD samotné prý není zrovna dokonale provedené (chybný přepis názvu - dokonce v několika chybných verzích, kvalita filmu nic moc apod.), tak jsem se na to s radostí vykašlala
Plus si (po shlédnutí seznamu DVD z téhle edice) myslím, že mnohdy mohli vybrat větší trháky... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
kalakai >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: po srpen 10, 2009 9:29 pm Předmět: |
|
|
Shahlah napsal: | Jenže... Když vezmu v potaz s jakým zpožděním (navíc bez pořádného infa, kdy opravdu vyjde) vyšlo první DVD ze série, že ve většině trafik měli tak málo kusů, že bylo prakticky nemožné nějaké sehnat (když je totiž v trafice např. jen jedno DVD, které se dá do výlohy jako lákadlo, a které se samozřejmě neprodává, tak by se člověk vzteknul) a navíc DVD samotné prý není zrovna dokonale provedené (chybný přepis názvu - dokonce v několika chybných verzích, kvalita filmu nic moc apod.), tak jsem se na to s radostí vykašlala
Plus si (po shlédnutí seznamu DVD z téhle edice) myslím, že mnohdy mohli vybrat větší trháky... |
tak já to mám s paní v trafice domluveno, že mi je bude schovávat.. je pravda, že kdyby tady bylo takových bláznu víc, tak bychom si o ta dvd museli asik losnout.. u nás ve městě byly celé 2 ks |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Shahlah >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: út srpen 11, 2009 3:03 pm Předmět: |
|
|
kalakai napsal: | Shahlah napsal: | Jenže... Když vezmu v potaz s jakým zpožděním (navíc bez pořádného infa, kdy opravdu vyjde) vyšlo první DVD ze série, že ve většině trafik měli tak málo kusů, že bylo prakticky nemožné nějaké sehnat (když je totiž v trafice např. jen jedno DVD, které se dá do výlohy jako lákadlo, a které se samozřejmě neprodává, tak by se člověk vzteknul) a navíc DVD samotné prý není zrovna dokonale provedené (chybný přepis názvu - dokonce v několika chybných verzích, kvalita filmu nic moc apod.), tak jsem se na to s radostí vykašlala
tak já to mám s paní v trafice domluveno, že mi je bude schovávat.. je pravda, že kdyby tady bylo takových bláznu víc, tak bychom si o ta dvd museli asik losnout.. u nás ve městě byly celé 2 ks |
tak to máš štěstí |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
kalakai >RADA STARŠÍCH<
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|