|
✿
|
Ručník |
Nenosím, protože ... |
|
11% |
[ 9 ] |
Nosím, protože jsem húpy frúd |
|
33% |
[ 26 ] |
Co to zas máte za hověziny s nějakým utěrákem? |
|
55% |
[ 43 ] |
|
Celkem hlasů : 78 |
|
Autor |
Zpráva |
Morganna ***moderátorka***
|
Zaslal: út květen 25, 2010 12:04 pm Předmět: |
|
|
Och, já nehodná! Budu zatracena! Zapomněla jsem, nébrž jsem ráno myslela spíše na index než na ručník. Tak příští rok _________________ Szła magiczka przez porębę, pogryzły ją żmije. Wszystkie gady wyzdychały i magiczka żyje. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Jenne ~ Strážkyně tématu ~
|
Zaslal: út květen 25, 2010 12:45 pm Předmět: |
|
|
Tak v Hradci katastrofa... Ve škole ani v centru města jsem nepotkala jedinou osobu s ručníkem, až jsem si pomalu připadala jako nějaký exot Holt jsme město důchodců a zaprdlíků, kteří o něčem takovém jako je Stopař nikdy neslyšeli... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
SilkyJane ~ Strážkyně tématu ~
|
Zaslal: út květen 25, 2010 12:54 pm Předmět: |
|
|
Jenne napsal: | Tak v Hradci katastrofa... Ve škole ani v centru města jsem nepotkala jedinou osobu s ručníkem, až jsem si pomalu připadala jako nějaký exot Holt jsme město důchodců a zaprdlíků, kteří o něčem takovém jako je Stopař nikdy neslyšeli... |
u nás by to vypadalo asi tak tak ale já bych klidně exotila, kdybych neseděla doma u učení |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
*Hanča >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: út květen 25, 2010 4:35 pm Předmět: |
|
|
tak v olomouci jsem dnes neviděla NIKOHO... propadák.. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
* >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: út květen 25, 2010 5:11 pm Předmět: |
|
|
Já vyrazila s ručníkem na kontrolu do nemocnice, zpřízněnou duši sem nepotkala, jen se na mě lidi přiblble usmívali _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wKnrlto/]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
*Hanča >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: út květen 25, 2010 5:21 pm Předmět: |
|
|
wensdy napsal: | Já vyrazila s ručníkem na kontrolu do nemocnice, zpřízněnou duši sem nepotkala, jen se na mě lidi přiblble usmívali |
nešťastníci, kdyby věděli.. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Day 601-1200. Guru III. kategorie
|
Zaslal: út květen 25, 2010 5:32 pm Předmět: |
|
|
Paní učitelko, proč máte modrý ručník?
No, máš snad něco proti modré? Měla jsem si vzít zelený, či co? Mám modrý, aby mi to ladilo.
Aha...a proč?
Obávám se, že jako upoutávka na knihu neprošlo, ale aspoň jsem robátka pobavila. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
pinkalinka.p >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: út květen 25, 2010 6:33 pm Předmět: |
|
|
stydím se a kaju - nečetla jsem! jsem lůzr!
dnes jsem potkala kamaráda a měl na krku ručník, já na něj: proč máš na krku ručník? tak mi to bylo vysvětleno:)
(jen co bude čas, doženu tento závažný nedostatek, slibuju:D) |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Nicole >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: út květen 25, 2010 6:35 pm Předmět: |
|
|
Ještě večer jsem byla odhodlána, ráno jsem srabácky vzdala. Představa, že mě na ulici nějaký osušák osloví hláškou z knihy, na kterou nebudu znát odpověď, mě odradila.
Ale nikoho jsem i tak nepotkala. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Bonemína ***moderátorka***
|
Zaslal: út květen 25, 2010 7:05 pm Předmět: |
|
|
Hlásím taky tragický neúspěch. Jediná osoba s ručníkem na krku byla Bonemína, kterou jsem viděla v zrcadle :/ A to jsem se pohybovala i v čvutím areálu. Nějak tohle výročí asi upadá.
No, aspoń že v práci neměl NIKDO blbé kecy, poznámky ani pohledy. Asi si mysleli, že to souvisí s mou nedávnou rýmičkou a koukali na mě chápavě _________________ A co hadi, krtek a vypelichany sokol? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|