|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Aha Admin ADMIN
|
Zaslal: ne únor 25, 2007 8:23 pm Předmět: Náměty k zásadám slušného chování |
|
|
Ahoj, abychom udrželi i nadále na serveru pohodovou atmosféru, rozhodli jsme se ji podpořit doporučením k zásadám slušného chování pro současné a budoucí členy. Zásady jsou souborem doporučení k chování, které nám pomůže podržet pohodovou atmosféru na serveru. Zásady jsou k vidění v menu Start > O slušném chování.
Pokud byste rádi doplnili či upravili tyto zásady, pište připomínky sem. Konečně, jsme tu společenství a jako takové bychom si zásady měli stanovit tak, aby NÁM SAMÝM vyhovovaly. Jako admin si pouze podržuji právo finálního rozhodnutí.
Ať se nám daří i nadále podržet tak parádní pohodu, jako dosud, přeje
admin
Naposledy upravil Aha Admin dne st září 17, 2008 7:41 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
* >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: po únor 26, 2007 10:10 am Předmět: Re: Náměty k zásadám slušného chování |
|
|
Aha napsal: | Ahoj, abychom udrželi i nadále na serveru pohodovou atmosféru, rozhodli jsme se ji podpořit doporučením k zásadám slušného chování pro současné a budoucí členy. Zásady jsou souborem doporučení k chování, které nám pomůže podržet pohodovou atmosféru na serveru. Zásady jsou k vidění v menu Start > O slušném chování.
Pokud byste rádi doplnili či upravili tyto zásady, pište připomínky sem. Konečně, jsme tu společenství a jako takové bychom si zásady měli stanovit tak, aby NÁM SAMÝM vyhovovaly. Jako admin si pouze podržuji právo finálního rozhodnutí.
Ať se nám daří i nadále podržet tak parádní pohodu, jako dosud, přeje
admin |
Já se skláním, nevím, co bych dodala. Souhlasím. Proto mi je tu s Vámi také tak dobře. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
ilona ***moderátorka***
|
Zaslal: po únor 26, 2007 1:40 pm Předmět: |
|
|
K pravidlům není co dodat,souhlasím. Chodím na tyto stránky ráda a často a i když si vždycky říkám: nemám moc času, jen tak mrknu co nového, vždycky je z toho aspoň hodina |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
kkk >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: po únor 26, 2007 2:59 pm Předmět: |
|
|
...no normálně se sem těšííím . Díky za tyto stránky. Nikdy bych něvěřil, kolik se může zažít legrace na internetu. Thanks adm. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
* >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: po únor 26, 2007 3:06 pm Předmět: |
|
|
kkk napsal: | ...no normálně se sem těšííím . Díky za tyto stránky. Nikdy bych něvěřil, kolik se může zažít legrace na internetu. Thanks adm. |
Já se připojuji, také děkuji. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Day 601-1200. Guru III. kategorie
|
Zaslal: po únor 26, 2007 7:07 pm Předmět: |
|
|
Technická: mě se překrývá nadpis přes sebe, vám ne? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
ilona ***moderátorka***
|
Zaslal: út únor 27, 2007 1:58 pm Předmět: |
|
|
day napsal: | Technická: mě se překrývá nadpis přes sebe, vám ne? |
ano mě taky... ale jen v práci, doma ne.To jsou ale kouzla |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
* >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: út únor 27, 2007 2:33 pm Předmět: |
|
|
ilona napsal: | day napsal: | Technická: mě se překrývá nadpis přes sebe, vám ne? |
ano mě taky... ale jen v práci, doma ne.To jsou ale kouzla |
Mě se nic nepřekrývá |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Clondyk >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: út únor 27, 2007 6:58 pm Předmět: |
|
|
kkk napsal: | ...no normálně se sem těšííím . Díky za tyto stránky. Nikdy bych něvěřil, kolik se může zažít legrace na internetu. Thanks adm. |
Myslím, že to kkk napsal i za mě... rád sem chodím, když náhodou nepopřeji dobré ráno a noc, tak mám dojem ,že jsem zapomněl něco udělat... prostě to tu beru jako svou rodinu... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
kkk >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: út únor 27, 2007 7:02 pm Předmět: |
|
|
Clondyk napsal: | kkk napsal: | ...no normálně se sem těšííím . Díky za tyto stránky. Nikdy bych něvěřil, kolik se může zažít legrace na internetu. Thanks adm. |
Myslím, že to kkk napsal i za mě... rád sem chodím, když náhodou nepopřeji dobré ráno a noc, tak mám dojem ,že jsem zapomněl něco udělat... prostě to tu beru jako svou rodinu... |
...ty taťko jeden. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|