|
✿
|
Autor |
Zpráva |
jitty ~ Strážkyně tématu ~
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
vpetra 21-40
|
Zaslal: po květen 07, 2012 11:23 am Předmět: |
|
|
moc pěkné účesy, líbí se mi hlavně ten cop z ofiny... a i ten středeční účes je pěknej a celkem jednoduchej... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Jorika 81-160
|
Zaslal: pá květen 11, 2012 2:23 pm Předmět: |
|
|
Meadow napsal: | Tohle by ti mohlo jít, si myslím. Nemusíš ten culík "přepulovat" a jen ho celý narveš do tý kapsy. Je to jednoduchý jak facka a překvapivě to i drží. |
jé, tohle jde i mě s mými krátkými jemňuchy |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
verushka1992 601-1200. Guru III. kategorie
|
Zaslal: pá květen 11, 2012 3:12 pm Předmět: |
|
|
Jorika napsal: | jé, tohle jde i mě s mými krátkými jemňuchy |
fakt? koukala jsem se ti do galerie a nemáš je o moc delší než já a mě to teda nejde vůbec , ikdyž se mi šíleně líbí |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Jorika 81-160
|
Zaslal: pá květen 11, 2012 7:10 pm Předmět: |
|
|
verushka1992 napsal: | fakt? koukala jsem se ti do galerie a nemáš je o moc delší než já a mě to teda nejde vůbec , ikdyž se mi šíleně líbí |
No, já ten culík udělám na temeni, mám ho dlouhý 11 cm, trochu povolím gumičku a otočím ho dovnitř.
Je to spíš takový malý drdůlek, ale i tak se mi to líbí. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
verushka1992 601-1200. Guru III. kategorie
|
Zaslal: pá květen 11, 2012 9:38 pm Předmět: |
|
|
Jorika napsal: | No, já ten culík udělám na temeni, mám ho dlouhý 11 cm, trochu povolím gumičku a otočím ho dovnitř.
Je to spíš takový malý drdůlek, ale i tak se mi to líbí. |
jejda, tak to bude tím, že já ještě nemám 11 cm tak já ještě počkám nevýhoda odrůstající podkovy :-/ |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
ilona ***moderátorka***
|
Zaslal: so květen 12, 2012 4:55 pm Předmět: |
|
|
Jorika napsal: | Meadow napsal: | Tohle by ti mohlo jít, si myslím. Nemusíš ten culík "přepulovat" a jen ho celý narveš do tý kapsy. Je to jednoduchý jak facka a překvapivě to i drží. |
jé, tohle jde i mě s mými krátkými jemňuchy |
Moc pěkné - zkusila jsem a to byste nevěřili, co mi z toho vzešlo - něco naprosto hrozného ,ne uprostřed ,ale za jedním uchem a ke všemu to vypadá, že se TO celé po pár minutách rozpadne |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Zlatushiq 1201-2400. Guru II. kategorie
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Déscantes >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: čt červen 07, 2012 10:54 am Předmět: |
|
|
Nosím teď často - vlasy se rozdělí na dva copy, odshora se zapletou francouzáky, ty se vezmou, a vzadu na hlavě se ty copy překříží a zasponkují k hlavě. Případně přidělají nějakým ozdobným skřipcem ( konečky se zastrčí ať nejsou vidět).
Vypadá to trošku jako něco a la Tymošenková, samozřejmě jen opticky, protože ten cop nahoře na hlavě vůbec není, ale jsou tam jako kdyby ty zapletené prameny, co to trochu připomínají a je to taková korunka pro vlasově chudé když se ty copy vzadu přisponkují podél hlavy. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Sim ~ Strážkyně tématu ~
|
Zaslal: čt červen 07, 2012 10:56 am Předmět: |
|
|
Zlatushiq napsal: | Uaaah, preco to vzdy vyzera tak jednoducho a pekne a na vlastnej hlave mi to ani za boha vytvorit nejde? | Moc pěkné, ale vyzerá jednoducho? Jak pro koho Pro mě tedy ne, nevím, čím to je, ale já prostě nedovedu zaplétat copy - jako obyč cop ještě zvládnu zaplést, ale jen v předklonu, neumím si udělat francouzák nebo jakékoliv jiné jeho "mutace", kde se vlasy zaplétají. Možná to souvisí s tím, že mám problém rozlišovat pravou a levou stranu. Ale ty účesy jsou moc krásné! |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|