|
✿
|
Autor |
Zpráva |
* >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: so duben 14, 2007 9:32 pm Předmět: |
|
|
tak já mám GS Eladen. Vlasy mi po něm nepadají a netřepí se, myslím že i rychle rostou... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
kkk >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: so duben 14, 2007 9:33 pm Předmět: |
|
|
A.d.é.l. napsal: | tak já mám GS Eladen. Vlasy mi po něm nepadají a netřepí se, myslím že i rychle rostou... |
...a myslíš, že je to i pro chlapi??? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
MIMISEK >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: ne duben 15, 2007 12:10 pm Předmět: |
|
|
a nevíte ceny hair boosteru a GS Eladenu? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
* >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: po duben 16, 2007 7:31 am Předmět: |
|
|
MIMISEK napsal: | a nevíte ceny hair boosteru a GS Eladenu? |
GS Eladen menší balení (asi 24 tobolek) něco kolem 200 - 230 Kč, větší balení (cca 60? tobolek) stojí něco kolem 500 Kč. Nejlevnější to tedy není, ale mě ze všech těch výrobků vyhovují naprosto fantasticky. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
kkk >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: po duben 16, 2007 7:31 am Předmět: |
|
|
A.d.é.l. napsal: |
A proč ne? Manžel mi je bere tajně |
...a pomáhají mu?? No že bych to taky zkusil |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
* >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: po duben 16, 2007 8:17 am Předmět: |
|
|
kkk napsal: | A.d.é.l. napsal: |
A proč ne? Manžel mi je bere tajně |
...a pomáhají mu?? No že bych to taky zkusil |
To já nevím, když je bere tajně, se nemůžu ptát přece |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
*Leontýnka* >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: ne prosinec 02, 2007 1:14 pm Předmět: |
|
|
Adél a ty polykáš jednu nebo dvě tabletky za den? Kdysi mi GS Eladen hrozně pomohl a teď se k němu po jiných tabletách zase vracím. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
TamtaOna 321-600
|
Zaslal: ne prosinec 02, 2007 1:35 pm Předmět: |
|
|
Když jsem ho měla prvně, tak to bylo skvělé, přišlo mi, že mi hodně pomohl. Další balení se už ale neosvědčilo (a možná to bylo tím, že jsem ho brala méně pravidelně... A pak přestala ) |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
*Leontýnka* >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: ne prosinec 02, 2007 4:55 pm Předmět: |
|
|
TamtaOna napsal: | Když jsem ho měla prvně, tak to bylo skvělé, přišlo mi, že mi hodně pomohl. Další balení se už ale neosvědčilo (a možná to bylo tím, že jsem ho brala méně pravidelně... A pak přestala ) |
Já to právě nemůžu hodnotit protože jsem pak od něj přešla na jiné které mi tedy na vlasech nic neudělaly. Tedy myslím tím něco viditelného. Vím že mi hrozně prohloubil barvu vlasů a o to teď zase usiluju. Jinak já ho brala pravidelně,pak jsem ho rovnou nahradila. Já s pravidelností problémy nemám,na to si udělám čas vždy. To už mám takový zavedený rituál. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Nath 321-600
|
Zaslal: pá prosinec 28, 2007 1:35 pm Předmět: |
|
|
Tak s GS Eladenem nemám vůbec dobré zkušenosti, bylo mi po něm strašně špatně. Vydržela jsem ho brát asi měsíc, ale teda bylo to o život Jednou jsem si ho vzala na prázdný žaludek, potřebovala jsem jít rychle do školy, ale to jsem si hodně věřila, protože do dvou minut jsem zvracela na záchodě. Pak jsem po něm zvracela ještě dvakrát a to jsem ho ani neměla na prázdný žaludek. No, zkrátka- nedělal mi vůbec dobře, pak jsem ho přestala brát a kdykoliv jsem si na něj vzpoměla, tak se mi udělalo děsně zle. Ten zbytek GS Eladenu jsem pak dala mamce a té taky moc nesedl |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|