|
✿
|
který přípravek vám nejvíce pomohl na RŮST VLASŮ |
Biosil plus |
|
51% |
[ 78 ] |
Revitalon |
|
7% |
[ 11 ] |
Revalid |
|
9% |
[ 15 ] |
Tablety z DM |
|
13% |
[ 21 ] |
Pangamin |
|
13% |
[ 21 ] |
Methionin |
|
2% |
[ 4 ] |
Inneov |
|
0% |
[ 1 ] |
|
Celkem hlasů : 151 |
|
Autor |
Zpráva |
Lenna 161-320
|
Zaslal: ne duben 15, 2007 6:45 pm Předmět: |
|
|
Tak ja brala temer rok v kuse nejake tabletky (Biosil, Hair Booster, Revitalon a dokonce i Revalid). Zodpovedne mohu rict, ze se vlasy sice trochu zlepsily, ale rychleji v zadnem pripade nerostly, to je dano geneticky. Dnes si dam radeji vlocky a hodne ovoce a zeleniny a orechy, do lekarny uz pro podobne pripravky nevkrocim, je to fakt tahani penez z kapes. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
* >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: po duben 16, 2007 7:28 am Předmět: |
|
|
kkk napsal: | A.d.é.l. napsal: | tak já mám GS Eladen. Vlasy mi po něm nepadají a netřepí se, myslím že i rychle rostou... |
...a myslíš, že je to i pro chlapi??? |
A proč ne? Manžel mi je bere tajně |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Anonymní Anonymní
|
Zaslal: po duben 16, 2007 2:27 pm Předmět: |
|
|
Kdykoli mám takové tabletky, tak nikdy stejně nepoznám, jestli mají nějaký účinek nebo ne .- Skoro je mi až líto do toho investovat. A taky se musím přiznat, že jsem líná si to denně brát. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
kristyna. 41-80
|
Zaslal: st duben 18, 2007 10:08 am Předmět: |
|
|
Lenna napsal: | Tak ja brala temer rok v kuse nejake tabletky (Biosil, Hair Booster, Revitalon a dokonce i Revalid). Zodpovedne mohu rict, ze se vlasy sice trochu zlepsily, ale rychleji v zadnem pripade nerostly, to je dano geneticky. Dnes si dam radeji vlocky a hodne ovoce a zeleniny a orechy, do lekarny uz pro podobne pripravky nevkrocim, je to fakt tahani penez z kapes. |
Souhlasim s tebou, zlepsi kvalitu vlasu, ale neurychli rust vlasu.
Lepsi je jist vyvazenou, zdravou stravu, tam tech vitaminu je i vice |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Damayanti >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: čt duben 19, 2007 10:29 am Předmět: |
|
|
Fairy napsal: | Kdykoli mám takové tabletky, tak nikdy stejně nepoznám, jestli mají nějaký účinek nebo ne .- Skoro je mi až líto do toho investovat. A taky se musím přiznat, že jsem líná si to denně brát. |
Taky jsem téměř nikdy žádnou změnu po různých zaručených tabletkách nezpozorovala. Teď už si je nekupuji a raději se místo nich krmím zdravou stravou. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
MIMISEK >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: čt duben 19, 2007 7:42 pm Předmět: |
|
|
Já jsem tu změnu poznala vždycky na nehtech |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Damayanti >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: čt duben 19, 2007 8:24 pm Předmět: |
|
|
To já ani na těch nehtech ne. Mám je pořád stejně pevný ať beru tablety nebo ne. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Anonymní Anonymní
|
Zaslal: so duben 21, 2007 11:37 am Předmět: |
|
|
Na netu jsem objevila tyto tabletky: http://www.prozdravi.cz/fitme-slim-burn---for-line-drink-sacek-zdarma.html
Jmenují se Fit Me Slim and Burn, stojí 340,-Kč (což ve srovnání s jinými podobnými preparáty ještě jde) a mají hned dvojí prospěšný účinek. Působí mírně na hubnutí a zároveň proti padání vlasů a pro jejich regeneraci. TAto kombinace se mi moc líbí a zřejmě do nich časem půjdu. Sice houbelec zhubnu (jako po spoustě jiných tabletek) ale aspoň budu mít pocit, že pro to něco málo dělám a hlavně by mi to mohlo posílit vlásky. Líbí se mi na tom hlavně, že to má dost různorodé složení a hlavně to neobsahuje stejné látky jako většina "hubnoucích" tablet: guaranu, zelený čaj, kofein a synefrin. Tyto látky na mě vůbec nezabírají, jen po nich zbytečně trpím nespavostí. Jsem zvědavá hlavně, co na tyto tabletky řekne naše chemička Soufflet? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Soufflet >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: so duben 21, 2007 2:13 pm Předmět: |
|
|
No, nevim, co by se k tomu dalo říct... Jak moc to zlepší vlasy, to fakt nevim, ale myslím, že žádný extra zázrak to nebude... Akorát teda se mi zdá divné, jak tam píšou, že tím máš ládovat 4x denně |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
ilona ***moderátorka***
|
Zaslal: čt květen 10, 2007 3:28 pm Předmět: |
|
|
Hm - včera mi řekla lekařka, že všechny tyhle vitamínové tabletky mají pouze krátkodobý účinek - a dlouhodobé užívání zas není vhodné... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|