|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Daniela >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: so duben 21, 2007 8:23 pm Předmět: |
|
|
Pořídila jsem si Viaderm, má to být dobré na kůži, nehty a vlasy. Stojí to ale přes pět stovek (sama bych si to nekoupila, ale manžel dostal příspěvek od zaměstnavatele na nějaké vitamíny). Uvidíme, jestli to něco udělá. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Chaluzska 321-600
|
Zaslal: po duben 23, 2007 7:48 pm Předmět: |
|
|
Viaderm jsem kdysi měla, a nic - ani na vlasech ani na nehtech ani na pleti. Ale na každýho působí a nebo nepůsobí něco jinýho. Pokud ty vitamíny, který jsou v tom kterým výrobku obsaženy člověku nechybí, tak mu ty tabletky stejně nepomůžou... škoda |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Amálka 8-20
|
Zaslal: ne květen 11, 2008 9:36 am Předmět: |
|
|
Nedávno jsem dostala Viaderm jako dárek. Právě dobírám a mám pocit, že u mě to zapůsobilo na pleť. Hodně se mi "vyčistila" a mám z ní lepší pocit. Nechtíky ani vlásky zatím žádné výrazné změny nezaznamenaly. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
chuchorietka 21-40
|
Zaslal: po leden 19, 2009 4:19 pm Předmět: |
|
|
dostala jsem viaderm teď k vánocům... už jsem ho i jednou brala ale nějak si nepamatuju jestli to mělo nějaký účinek... takže asi ne ) daleko lepší se mi zdál biosil. Jenže všechny tyhle vitamínky by se měli brát delší dobu a hlavně pravidelně což u mě je nějak nehrozí ) takže se mi v šuplíku válí asi pět druhů zbytků různejch vitamínů, včetně pivovarských kvasnic |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Veivi 21-40
|
Zaslal: čt leden 22, 2009 5:02 pm Předmět: |
|
|
Já mám s Viadermem velmi pozitivní zkušenost.Používala jsem ho 3 měsíce kvůli nehtům, protože jsem sundala gelové nehty a chtěla jsem je zregenerovat a musím říct, že se výsledky opravdu dostavily. Nehty byly o poznání pevnější, lesklejší. A i vlasy začaly rychleji růst. Myslím, že opravdu pomáhá, ale musí se pravidelně užívat a výsledky se ukážou až po 3 měsíční kůře. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
snopinka 81-160
|
Zaslal: ne březen 22, 2009 4:21 pm Předmět: |
|
|
Já brala Viaderm cca čtyří měsíce (dostala jsem více balení zdarma, jinak bych do toho neinvestovala) a nezpozorovala jsem jedinou známku zlepšení čehokoliv, třeba jsou i čtyři měsíce málo. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Anonymní Anonymní
|
Zaslal: po březen 23, 2009 6:25 am Předmět: |
|
|
Ak mne niečo v tele chýba, tak Viaderm to isto obsahuje. Kúpila som si ho na Vianoce, keď mali akciu s mini šľahačom na mlieko do latte, obsahuje iné zložky ako ostatné výrobky, myslím že rybie proteíny a lykopén. Mne osobne vtedy vlasy rástli ako blázon a nechty som mala dlhé a tvrdé, pleť normálnu, tam to moc neúčinkovalo. Potom som si kúpila na radu kolegyne Revalid, jej pomáhal, mne vlasy tak prudko rásť prestali a nechty sa mi zlámali. Pleť bola vtedy perfektná. Momentálne užívam Das Gesunde Plus z DM, 60 toboliek za dákych 70,-Sk, ale žiadny účinok, vlasy nič a nechty zlámané, pleť rovnako vyhádzaná ako v puberte, už ma to štve. Keby nebol ten Viaderm taký drahý... Ale asi sa k nemu aj tak vrátim, mne pomáhal. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Rendaaa 0-7
|
Zaslal: st listopad 04, 2009 10:29 am Předmět: Viaderm |
|
|
Já jsem Viaderm začala používat jako doplněk na vlasy, ale pomohl mi i na nehty. Na pleti jsem změnu nepocítila..Ale celkově jsem spokojená, kdysi jsem se budila s polštářem plným vlasů a ranní pohled do zrcadla mě způsoboval slušnou depku:) |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Jana 81-160
|
Zaslal: po prosinec 07, 2009 1:14 pm Předmět: |
|
|
Já za sebe musím říct, že mi byl absolutně k ničemu, vyhozené peníze.Brala jsem ho cca 6 měsíců, i jak mi doporučila lékárnice 2 tablety denně.Na vlasech žádná změna, a nehety se mi lámali vesele dál. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Jadesss >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: so leden 02, 2010 10:34 pm Předmět: viaderm |
|
|
Měla sem a nic...Osobně už těmhle potravinovým doplňkům od Walmarku nevěřím a hlavně se mi podařilo si několik podobných výrobků v lékárně prohlédnout a porovnat a měl nejméně učinné látky oproti ostatním stejné cenové kategorie...akorát tahají z lidí peníze a kvalita žádná.... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|