|
✿
|
Autor |
Zpráva |
ilona ***moderátorka***
|
Zaslal: st květen 30, 2007 12:29 pm Předmět: |
|
|
dana napsal: | Teda ten pilník by se mi hodil, ale žaludeční potíže bych nerada Pořád o nějakých tabletkách na vlasy uvažuju, ale možná si to nakonec rozmyslím a zkusím něco přírodního...(ale co??) |
Už jsem to tu někde psala - přírodní zdroj vitamínů je chlorella (výtažek z mořské řasy) , nevím, zda se dá koupit v lékarně, na netu určitě. A je lepší ta z Kanady, ne naše ( ta prý je ošizená).Informace o ní na jdeš taky na netu. Stačí zadat chlorella a vyjede spousta odkazů. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
* >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: st květen 30, 2007 12:34 pm Předmět: |
|
|
ilona napsal: |
Už jsem to tu někde psala - přírodní zdroj vitamínů je chlorella (výtažek z mořské řasy) , nevím, zda se dá koupit v lékarně, na netu určitě. A je lepší ta z Kanady, ne naše ( ta prý je ošizená).Informace o ní na jdeš taky na netu. Stačí zadat chlorella a vyjede spousta odkazů. |
Nojo, máš pravdu, to jsi psala, děkuju za připomenutí a za informaci, jdu se poradit se strýčkem googlem nebo s tetičkou jyxo:) |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
kopretinka 321-600
|
Zaslal: st květen 30, 2007 12:35 pm Předmět: |
|
|
ilona napsal: | dana napsal: | Teda ten pilník by se mi hodil, ale žaludeční potíže bych nerada Pořád o nějakých tabletkách na vlasy uvažuju, ale možná si to nakonec rozmyslím a zkusím něco přírodního...(ale co??) |
Takže myslíš, že by ta chlorella šla použít místo tabletek co jsou přímo určené na vlasy? Uvažuju, že tedy oželým ten pilník a zkusím tu přírodní chlorellu |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
* >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: st květen 30, 2007 12:35 pm Předmět: |
|
|
ilona napsal: |
Nojo, máš pravdu, to jsi psala, děkuju za připomenutí a za informaci, jdu se poradit se strýčkem googlem nebo s tetičkou jyxo:) |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
ilona ***moderátorka***
|
Zaslal: st květen 30, 2007 12:43 pm Předmět: |
|
|
kopretinka napsal: | Takže myslíš, že by ta chlorella šla použít místo tabletek co jsou přímo určené na vlasy? Uvažuju, že tedy oželým ten pilník a zkusím tu přírodní chlorellu |
Určitě najdeš na netu i složení, zkus porovnat s příbalovým letákem od nějakých vitamínů. Samotnou by mě zajímalo, jak srovnání dopadne
http://www.vendi.cz/zelene-potraviny.html
(zde ji také prodávají) |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Brett >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: st květen 30, 2007 1:12 pm Předmět: |
|
|
chlorella je fajn, ale take radeji nebrat porad , ji se hrozne tabletek, aby se dostala doporucena denni davka, ja si kupuju tak dve baleni za rok a jim vzdy mesic |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Déscantes >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: st srpen 29, 2007 1:55 pm Předmět: |
|
|
Chlorella je opravdu bezvadná, dobře to čistí organismus a třeba já se cítím daleko lépe, když ji beru, než když ne. Ale nějaké přestávky by asi být měly.
V chlorelle je hlavně důležitý růstový faktor, který má vliv na účinnost, a pro zajímavost firma chlorella vyrábí i šampony s růstovým faktorem.
Měla jsem chlorellový sprchový gel ( je bez parfemace ), a byl fajn, tak třeba by ten šampon stál pro někoho za zkoušku.
Že by po něm rostly rychleji vlasy - to nejspíš ne, ale něco prospěšného v něm asi bude. Mají ho neparfémovaný, anebo s břízou. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Kopretina >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: st srpen 29, 2007 7:37 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem se rozhodla,že si taky pořídím chlorellu...myslíte,že jí seženu v lékárně? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
ilona ***moderátorka***
|
Zaslal: st srpen 29, 2007 7:40 pm Předmět: |
|
|
Kopretina napsal: | Tak jsem se rozhodla,že si taky pořídím chlorellu...myslíte,že jí seženu v lékárně? |
Tak to opravdu netuším,já ji kupovala přes net. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Kopretina >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: st srpen 29, 2007 7:44 pm Předmět: |
|
|
Když mě se nechce platit poštovné.... Já to zkusím zítra v Plzni v lékárně...Ilí, jakou máš konkrétně tu chlorellu? Od jaké firmy? A kolik stála? Díky moc... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|