|
✿
|
Autor |
Zpráva |
kopretinka 321-600
|
Zaslal: út červen 19, 2007 9:38 am Předmět: |
|
|
xovicka napsal: | Já kdysi brala biosil, žádné zázračné účinky ale trochu lepší to bylo. Teď jsem pořídila křemíkový čaj a dýňová semínka a čekám na výsledky... |
Dýňová semínka jsem si koupila včera a nejsou vůbec špatný. Jen bych se chtěla zeptat jestli je někdo z vás baští, tak jestli každý den nebo jen tak občas a jaké množství. Také na jednom diskuzním fóru o vlasech byly dost pozitivní ohlasy na ten Biosil, tak jsem si koupila Biosil plus, ten má na rozdíl od Biosilu navíc ještě zinek a kyselinu panthotenovou (tedy panthenol), tak jsem zvědavá na výsledky . |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Marianna 321-600
|
Zaslal: út červen 19, 2007 10:35 am Předmět: |
|
|
kopretinka napsal: | xovicka napsal: | Já kdysi brala biosil, žádné zázračné účinky ale trochu lepší to bylo. Teď jsem pořídila křemíkový čaj a dýňová semínka a čekám na výsledky... |
Dýňová semínka jsem si koupila včera a nejsou vůbec špatný. Jen bych se chtěla zeptat jestli je někdo z vás baští, tak jestli každý den nebo jen tak občas a jaké množství. Také na jednom diskuzním fóru o vlasech byly dost pozitivní ohlasy na ten Biosil, tak jsem si koupila Biosil plus, ten má na rozdíl od Biosilu navíc ještě zinek a kyselinu panthotenovou (tedy panthenol), tak jsem zvědavá na výsledky . |
Já ty semínka jím tak příležitostně, když je jíš moc často, brzo se ti zhnusí a nemůžeš je ani vidět |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Sim ~ Strážkyně tématu ~
|
Zaslal: út červen 19, 2007 3:01 pm Předmět: |
|
|
Marianna napsal: | kopretinka napsal: | Dýňová semínka jsem si koupila včera a nejsou vůbec špatný. Jen bych se chtěla zeptat jestli je někdo z vás baští, tak jestli každý den nebo jen tak občas a jaké množství... |
Já ty semínka jím tak příležitostně, když je jíš moc často, brzo se ti zhnusí a nemůžeš je ani vidět |
Přesně Mariannko, dýňová semínka jsem jedla celkem dost, ale postupem času jsem je nemohla ani cítit a teď už bych je samotné nesnědla. Chutnají mi jen ty na celozrnném pečivu nebo tak, ale ty už jsou opečené |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
*Tereza 601-1200. Guru III. kategorie
|
Zaslal: út červenec 10, 2007 8:17 am Předmět: |
|
|
To mě těší, že nejsem sama, komu se dýňová semínka znechutila!!! Už jsem si začínala myslet, že jsem takový mlsný čumáček. Vím, že obahaujou spostu zinku, který potřebuju, ale jednou jsem jich snědla najednou nějak víc (asi celý pytlík) a bylo mi po nich děsně zle.
Od té doby je snesu taky jen na pečivu nebo ještě zamíchané do jogurtu s dalšíma přísadama, aby jejich chuť nebyla poznat. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Lenna 161-320
|
Zaslal: út červenec 10, 2007 8:40 am Předmět: |
|
|
Rozhodne nejsi sama, komu se dynova seminka zhnusila. Ja jich jen jednou snedla hrst, bylo mi tak zle, ze jsem si musela nakapat kapicky proti nevolnosti! Od te doby snesu jen dynovy olej v salatu. Na seminka se nemuzu ani podivat. Bleee. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Déscantes >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: út červenec 10, 2007 7:24 pm Předmět: |
|
|
Mě dýňové semínka nechutnaly nikdy.
Máti mi je pořád dávala, že jsou zdravé a všechno, ale já jsem je potají vyhazovala
Kešu oříšky a lískové oříšky jsou lepší. Sice nevím, jak jsou na tom se zinkem, ale žíly mi to netrhá Hlavně že chutnají líp a taky jsou zdravé. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
lučnívíla >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: st červenec 11, 2007 6:48 pm Předmět: |
|
|
tak me teda dynovy seminka moc chutnaji a nikdy mi po nich nebylo blbe,vlastne me asi vyhovuji vsechny seminka a orisky |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
ilona ***moderátorka***
|
Zaslal: st červenec 11, 2007 6:53 pm Předmět: |
|
|
lučnívíla napsal: | tak me teda dynovy seminka moc chutnaji a nikdy mi po nich nebylo blbe,vlastne me asi vyhovuji vsechny seminka a orisky |
Třeba jsi byla v minulém životě veverka - máš ráda oříšky, barvu vlasů máš taky podobnou veverčímu kožišku ...
Já mám seminka a oříšky moc ráda - ale nesmím jich sníst moc - párkrát mi z nich už nebylo dvakrát dobře.... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
lučnívíla >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: st červenec 11, 2007 7:02 pm Předmět: |
|
|
ilonko,to se ti povedlo,treba to tak bylo veverky a vily maji k sobe blizko |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Rheesa 81-160
|
Zaslal: čt srpen 30, 2007 1:24 pm Předmět: |
|
|
Tak musím se přiznat že o blahodárných účincích dýňových semínek jsem netušila (sypu si popel na hlavu) a asi je začnu konzumovat- máme domácí z dýní ze zahrady takže za ně nic nedám Mo toš díky za tip |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|