|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Awerin >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: po srpen 13, 2007 11:32 pm Předmět: |
|
|
Dneska jsem se prohrabávala košíkem se svými tabletkami a na co jsem nenarazila!Dřív jsem pravidelně absolvovala sezení s jednou paní, která mi na pohled dokázala říct kolik mám v těle plísní, něco o mé minulosti jaké mám nemoci něco o naší povaze problémech a tak.........Normálně si člověk řekne že není proč jí věřit ale já mám kámen na ledvině nic jsem jí o tom neřekla a ona na mně:Máš na levé ledvině kámen.Prostě to věděla...Nebo mi řekla že když mi bylo půl roku spadla jsem z autosedačky.(A to je pravda máma mi vypravěla že od té doby jsem se nebatolila ale skákala jsem po zadku což dělá 1% dětí)Doktoři tenkrát nic nezjistili ale ona mi řekla že jsem tenkrát měla lehký otřes mozku.Je věřící a myslí si že to s tím nějak souvisí, každopádně je to dar...No ale zpět k tématu.Dostávala jsem od ní hodně tabletek a teď jsem našla nedojezené březové tablety.Skládají se jen z březového listí v prášku, oxidu křemičitýho a stearanu hořečnatého...No napadlo mě to zkusit zase brát , rozhodně mi to nemůže uškodit.=)Dřív jsem ještě brala čistě křemíkové tabletky ty byly žvýkací a byly moc fajn, ale bohužel už je nemám.Dostala jsem je kvůli tomu, že jsem měla tenké nehty a slabé nehty.Pak napíšu co to se mnou udělalo..Jo ty tabletky se jmenují Betulic kdyby to někoho zajímalo =) |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Gregina 21-40
|
Zaslal: ne září 02, 2007 9:33 am Předmět: |
|
|
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Damayanti >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: pá únor 22, 2008 5:01 pm Předmět: |
|
|
Awerin napsal: | Pak napíšu co to se mnou udělalo..Jo ty tabletky se jmenují Betulic kdyby to někoho zajímalo =) |
Tak co to s tebou udělalo ? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
LittleStar 321-600
|
Zaslal: so únor 23, 2008 8:49 pm Předmět: |
|
|
a jak je máš doma dlouho? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
rose lavender 161-320
|
Zaslal: so únor 23, 2008 8:55 pm Předmět: |
|
|
Teda to zní hodně zajímavě...fakt... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Rikisek 161-320
|
Zaslal: po březen 10, 2008 10:03 pm Předmět: |
|
|
a rostou po tom vlásky? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|