|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Anonymní
|
Zaslal: ne červen 18, 2006 8:38 pm Předmět: |
|
|
Bananova maska pro leskle vlasy.1mensi banan,lzice medu,lzicka olivoveho oleje.Med rozpustime v nehratem olivovem oleji,pridame rozmackany banan a naneseme na vlasy.Zabalime igelitem a nahratym rucnikem, nechame pusobit 15-20minut.Je to SUPER. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Jana 81-160
|
Zaslal: ne červen 18, 2006 8:46 pm Předmět: |
|
|
To je divny, vzdycky se prihlasim a pak pisu jak anonym.Takze ta bananova maska je odde me.Kdyz uz jsem u toho diveni tak pridavam DIVIZNOVY OLEJ.Nazbirame divizny,ti lenosnejsi koupi divizny,asi 3-4 hrsti kvetu nalozime do olivoveho oleje,lahev uzavreme a nechame na slunci asi 3tydny.Obcas zasterchame.Potom kratce povarime,nechame vystydnout a skladujeme na tmavem chladnem miste.Je dobry na vlasove zabaly.Jana |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Anonymní
|
Zaslal: so červenec 22, 2006 11:12 am Předmět: |
|
|
Ahoj Jano,právě jsem si udělala na vlasy banánovou masku a banán jsem pomačkala . Po 20 min mi však banán nejde smít. Ve vlasech zůstávají hrudky. Celá rodina má záchvat smíchu - jenom já jsem na infarkt. Doufám, že to nějak vyčešu. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Anonymní
|
Zaslal: pá červenec 28, 2006 9:33 am Předmět: |
|
|
Tak to me vazne mrzi, delala jsem si ju a zadny problem nebyl.Samozdrejme, ze kdyz pises, ze ti to neslo smit, tak neslo.Takze se omlouvam a uz nedoporucuji radej nic.Jana |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Anonymní Anonymní
|
Zaslal: so červenec 29, 2006 9:48 am Předmět: Vlasy |
|
|
Ahoj Jani, vůbec nic se neděje a dále doporučuj, protože chyba byla na mé stráně - já jsem ten banán měla rozmixovat a né jen lhce pomačkat.(nato, že jsem Mgr. jsem pěkně blbá!!!! )Až jsem ty kousky banánu v suchých vlasech vyčesala,tak můžu říci, že vlasy byly opravdu skvělé. Tuto procedůru budu znovu opakovat, ale už budu používat mozek! Měj se hezky a těším se na Tvé další rady. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Annie 8-20
|
Zaslal: pá říjen 27, 2006 1:54 pm Předmět: banánová maska |
|
|
Muhehe, tak já teď vyzkoušela tu banánovou masku... No asi jsam taky málo mixovala, boť hrudky mi ve vlasech zůstaly taky.. Jinak ale vážně vlásky vypadají moc hezky! I když ty zbytky banánu... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Dragomira 8-20
|
Zaslal: so říjen 28, 2006 12:20 pm Předmět: |
|
|
No to zní hezky, banánová maska. Myslítě, že pak budu mít nááádherné lesklé vlásky? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Anonymní
|
Zaslal: so říjen 28, 2006 4:38 pm Předmět: |
|
|
Jojo, lesklé vlásky po tom rozhodně jsou. Akorát to vyčesávání kousků banánu mi dalo trošku zabrat |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Amina 41-80
|
Zaslal: st leden 03, 2007 2:18 pm Předmět: |
|
|
no tak dneska jsem zkusila takový můj domácí pokus, smíchala jsem si v misce vše, z čeho se tak většinou dělají domácí masky. takže jsem rozmixovala banán s olivovým olejem, medem, citronem, mlékem a vajíčkem. takže za chvíli to jdu smýt, tak jsem zvědavá, co mi to udělá. no vlasy mi snad nevypadají |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Daniela >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: st leden 03, 2007 2:26 pm Předmět: |
|
|
Ještě mouku a prášek do pečiva... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|