|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Denynka >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: ne září 09, 2007 2:21 pm Předmět: Chuť na sladké |
|
|
Tááákže...jsem zastánkyně zdravější výživy ale to co dělám teď...zkrátka po angíně mám hrozně velikou chuť k jídlu a jen se cpu sladkým a cpuse večer ráno...prostě pořád:(Neodkážu odolat.Nejen že se cítím nafouklá ale zravé to taky není a já nevím co s tím.Neznáte nějaký trik enbo něco po čem nebudu mít chuť na to co vidím? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
TemptationArt 161-320
|
Zaslal: ne září 09, 2007 2:30 pm Předmět: |
|
|
Juu tak to je těžký no. Já jsem strašně umlsaná a když mám na něco chuť tak to sním, ale co by ti pomohlo ...kdyby jsi nic doma sladkého neměla. To co nemám nesním. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Denynka >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: ne září 09, 2007 2:33 pm Předmět: |
|
|
AJAN napsal: | Juu tak to je těžký no. Já jsem strašně umlsaná a když mám na něco chuť tak to sním, ale co by ti pomohlo ...kdyby jsi nic doma sladkého neměla. To co nemám nesním. |
já si furt říkám že až to sním bude pokoj jen se bojím abych neměla pak moc roztáhlej žaludek a netloustla a netloustla.... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Tree >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: ne září 09, 2007 2:41 pm Předmět: Re: Chuť na sladké |
|
|
Denynka napsal: | Tááákže...jsem zastánkyně zdravější výživy ale to co dělám teď...zkrátka po angíně mám hrozně velikou chuť k jídlu a jen se cpu sladkým a cpuse večer ráno...prostě pořád:(Neodkážu odolat.Nejen že se cítím nafouklá ale zravé to taky není a já nevím co s tím.Neznáte nějaký trik enbo něco po čem nebudu mít chuť na to co vidím? |
podle mě to neni zas tak nezdravý se cpát po nemoci sladkým,tělo bylo oslabený a ted potřebuje energii |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Denynka >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: ne září 09, 2007 2:43 pm Předmět: Re: Chuť na sladké |
|
|
Tree napsal: | Denynka napsal: | Tááákže...jsem zastánkyně zdravější výživy ale to co dělám teď...zkrátka po angíně mám hrozně velikou chuť k jídlu a jen se cpu sladkým a cpuse večer ráno...prostě pořád:(Neodkážu odolat.Nejen že se cítím nafouklá ale zravé to taky není a já nevím co s tím.Neznáte nějaký trik enbo něco po čem nebudu mít chuť na to co vidím? |
podle mě to neni zas tak nezdravý se cpát po nemoci sladkým,tělo bylo oslabený a ted potřebuje energii |
jenže já byla nemocná už před týdnem:( |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Tree >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: ne září 09, 2007 3:01 pm Předmět: Re: Chuť na sladké |
|
|
Denynka napsal: | Tree napsal: | Denynka napsal: | Tááákže...jsem zastánkyně zdravější výživy ale to co dělám teď...zkrátka po angíně mám hrozně velikou chuť k jídlu a jen se cpu sladkým a cpuse večer ráno...prostě pořád:(Neodkážu odolat.Nejen že se cítím nafouklá ale zravé to taky není a já nevím co s tím.Neznáte nějaký trik enbo něco po čem nebudu mít chuť na to co vidím? |
jenže já byla nemocná už před týdnem:( |
vždyt to neva,ona se k tomu přidala ještě ta zima,já se taky pořád cpu sušenkama a čokoládama a přisuzuju to ochlazení,pač jinak sladký vubec nejim:)
neboj:)při dostatku pohybu neztloustneš |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Leila 81-160
|
Zaslal: ne září 09, 2007 6:22 pm Předmět: |
|
|
Denynka: Souhlasím s Tree, myslím, že na sladký máš po nemoci nárok, tělo si tak přirozeně říká o živiny A ještě to studený počasí... Tak se tím netrap, teď máš prostě období, kdy jíš třeba o trochu víc než normálně, ale až budeš v kondici, tak se to zase všechno vyrovná. Dej na zkušenýho |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Tree >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: ne září 09, 2007 6:54 pm Předmět: |
|
|
Deninko, s tvojí krásnou postavou bych se vůbec netrápila s chutí na sladký |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Denynka >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: ne září 09, 2007 7:38 pm Předmět: |
|
|
Tree napsal: | Deninko, s tvojí krásnou postavou bych se vůbec netrápila s chutí na sladký | krásnou postavou? né že bych se právě smála na celý kolo ono kdybys mě viděla večer s přichem jak v pátým měsíci tak bys mluvila jinak ale je to srandovní někdy si říkám že se tak nacpu už ráno a půjdu do školy jakože těhotná jenže ono to ráno dycky zase splkaskne no.Ale pořád to splaskávání má menší efekt takže nepatrně tloustnu.Hodně pomalinku ale váha mluví jasně |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Day 601-1200. Guru III. kategorie
|
Zaslal: ne září 09, 2007 7:59 pm Předmět: |
|
|
No já nevím jestli sladkosti mají hodně živin. zkus mlsat zdravě: sušené ovoce nebo tak něco |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|