|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Lilish 41-80
|
Zaslal: út březen 25, 2008 3:15 pm Předmět: kuriózní vlasové nehody :) |
|
|
a co takhle nejake vtipne dlouhovlase story - myslim jako prilehnuti nebo prisednuti nekym (to je asi u ultradlouhovlasek na dennim poradku ), zachyceni a tak? ja jsem byla vcera "privrena" do okynka v autobuse, a to zrovna nemam nic extra dlouheho ten pan chudak koukal jak pet na sest, nez z nej vylezlo strohe : "jeeeeeeeeeee slecno, prominte." au au |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
TemptationArt 161-320
|
Zaslal: út březen 25, 2008 4:01 pm Předmět: |
|
|
Bobkuu. To mě se až tak nic moc extra nestalo taky, že mám jen 40 cm. Ale to muselo bolet mě stačí když se mi do zipsu od bundy zaplete nějaký ten vlasy a bolí to jak čert.. au au |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Rayna 41-80
|
Zaslal: út březen 25, 2008 4:15 pm Předmět: |
|
|
Kamarádka u mě kdysi nechala kulatý kartáč s takovými jemnými bodlinkami. Druhý den jsem si chtěla vyfoukat a trochu podtočit vlasy a tak jsem sáhla po tom jejím kartáči. Zapletl se mi do vlasů a nemohla jsem ho vyndat. Zkoušela jsem vlasy namočit, naolejovat, ale nešlo to. Čekala jsem pak několik hodin s kartáčem na hlavě, až se vrátí přítel z práce. Ten pak dvě hodiny rozplétal vlásek po vlásku a nakonec to vzdal. Musela jsem si ty vlasy ustřihnout a pak nějakou dobu vypadala - no, ne moc půvabně, ale podařilo se mi to vydávat za módní výstřelek |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
janullla 161-320
|
Zaslal: út březen 25, 2008 5:09 pm Předmět: |
|
|
cestovala som so spoluziakmi zo skolskeho vyletu domov. sedeli sme a pospevovali rozne pesnicky. za mnou sedela spoluziacka, ktora zuvala zuvacku a napadlo ju, ci ju dokaze vyplut zo sedadla do horneho maleho oknicka. samozrejme, ze sa to nepodarilo a jej zuvacka pristala na mojich vlasoch. takze som jej povedala, ze mi to musi vybrat von, ale nedarilo sa. tak som vydrzala a cestou domov ju preklinala. doma sa o to pokusal aj moj otec. zuvacku sa mu nepodarilo vytiahnut, tak mi odstrihol pramen vlasov. bolo mi to luto, ale nebolo mi to az tak vidiet. vlasky dorastli a spomienka zostala. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
esi 161-320
|
Zaslal: út březen 25, 2008 5:22 pm Předmět: WC |
|
|
Ehm.. no.. myslím, že nejhorší je to na záchodě! A to asi nemusím více rozebírat |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
kkk >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: út březen 25, 2008 5:30 pm Předmět: Re: WC |
|
|
esi napsal: | Ehm.. no.. myslím, že nejhorší je to na záchodě! A to asi nemusím více rozebírat |
nene, jen povidej, začíná to dobře... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
panvicka 321-600
|
Zaslal: út březen 25, 2008 6:15 pm Předmět: |
|
|
se záchodem má své zkušenosti Adél, nebo se pletu?
no jednou jsem je celé vymáchala v akvárku omylem, rybičky plivali ještě tejden moje vlasy |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Anonymní Anonymní
|
Zaslal: út březen 25, 2008 7:05 pm Předmět: |
|
|
No ja som si este na základke nahennovala konceky asi 10 cm pravou hennou a vsetci (podotýkam naozaj vsetci nezávisle od seba) sa ma pytali ci som mala na raňajky špagety s kečupom... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
tiborMel >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: út březen 25, 2008 7:17 pm Předmět: |
|
|
asi podobně jako Rayna. dostala jsem takovou sadu hřebenů, asi 4 druhy, ale takový šmejcky, no ale každopádně jsem se taky rozdohla, že se vyfénuju přes kulatej s pevnými zuby... no dopadlo to hrozně, plast byl docela měkej, zamotalo se mi to do nejspodnějších vlasů, nešlo ani tam ani zpět, doma nikdo, no vyrvala sem to, slzy ve vočích, jenže já sem po tátovi nerv...
vlastně sem se vzteky a bezmocí úplně rozbrečela (psychna ) _________________ I would die to breathe again |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
hankabar >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: út březen 25, 2008 8:01 pm Předmět: |
|
|
před pár lety jsem zatoužila po malé změně barvičky. Samozřejmě přírodním způsobem. Kamarádka přikvačila s informací o skvělých účincích ořešákového listí, prý vlasy ztmavnou a je to zdravé. Jo jo, vlásky se krááásně leskly.... zelenou brčálovou barvou. Rákosníček by se radoval |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|