|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Aha Admin ADMIN
|
Zaslal: ne leden 07, 2007 10:19 pm Předmět: článek Octová lázeň s esenciálními oleji |
|
|
Poznámky a komentáře prosím sem. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Ještěrka 161-320
|
Zaslal: út leden 09, 2007 7:31 am Předmět: |
|
|
Krásný soupis olejů ale některé mohou poměrně dost lidí alrgizovat, hlavně ty citrusové:)jen pro zajímaost |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
ilona ***moderátorka***
|
Zaslal: ne leden 14, 2007 12:32 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem si právě spláchla hlavu podle tvého návodu . Jediný esenciální olej, který jsem sehnala je Litsea Cubeba (určený ke koupelím a masážím), trochu mně teď sálá a hřeje hlava, jablečný ocet vůbec necítím. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
lučnívíla >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: po květen 07, 2007 10:58 am Předmět: |
|
|
tak ja to v sobotu zkusila a vysledek primo perfektni,nadherne se vlasky rozcesaly(vune byle nejprve hodne silna muj oblibeny ylang-ylang az se mi zamotala hlava)a vypadaji pevnejsi,jsem moc spokojena a asi to budu delat pri kazdem myti Jen priste dam o chlup min octa a o pid mene oleje(jen muj pocit)Ale jinak se to vlaskum libilo juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu mooooooooooooc |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Zaslal: st květen 09, 2007 4:57 pm Předmět: |
|
|
a vcera v noci jsem to zkusila s okapku min oleje a je to jeste lepsi opravdu se mi to zamlouva,pak se to krasne cese a vlasky jsou jemne hladoucke |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
* >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: pá květen 11, 2007 8:56 pm Předmět: |
|
|
lučnívíla napsal: | a vcera v noci jsem to zkusila s okapku min oleje a je to jeste lepsi opravdu se mi to zamlouva,pak se to krasne cese a vlasky jsou jemne hladoucke |
Tak to jsem vážně ráda, že se našel odvážlivec, který to vyzkoušel a že to dokonce byl pokus úspěšný |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Zaslal: ne květen 13, 2007 10:14 pm Předmět: |
|
|
jsem ted doma a mamca nemela jablecny ocet a svuj sem zapomnela,tak jsem to zkusila bez octu jen aroma a jojoba olejik s vodou a je to taky prijemny,ale vlasky nejsou az tak leskly a ne tak pekne rozcesavaci,ale jinak se jim to taky libilo A dani opravdu jsem rada ze jsem se nechala tvym clankem zlakat |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Zaslal: pá květen 18, 2007 1:59 pm Předmět: |
|
|
dani jen jsem ucinila jediny objev ktery me na teto kure nevyhovuje a to ze mam rychleji zamastene vlasy Uz misto myti jednou za 5-6 dnu si je myusim myt jednou za 4-5 dnu.A casto spis ten ctvrty den Ale jinak porad stojim za svym,je to supr |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Shahlah >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: so květen 17, 2008 4:22 pm Předmět: Jablečný ocet |
|
|
Říká se, že je dobré po umytí vlasů udělat poslední oplachování jablečným octem... Zkusila jsem to podle recetu 2 pol. lžíce jabl. octa na 250 ml. vody plus 3-5 kapek esenciálního oleje... U toho receptu psali, že až to uschne, tak ocet vyčichne, ale já ho den po umytí pořád cítím Ale uznávám, že mi vlasy přijdou pevnější a uhlazenější...
Jaké máte s jablečným octem zkušenosti vy? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Damayanti >RADA STARŠÍCH<
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|