|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Juice Lee 81-160
|
Zaslal: ne květen 25, 2008 8:22 am Předmět: bílé vlasy |
|
|
POMOOOOOC ve snaze o navrat ke své přirozené barvě,jsem si nechala dát do mých na blond obarvených vlasů hnědý melír a kadeřnice mi dodělávala i blond melír a nějak to asi přepískla s peroxidem a ty vlasy mám uplně bílé!!!A to já nechci,byla jsem zvyklá na svou zlatou blond,ted ta bílá s tou hnědou na mě působí jako bych byla šedovlasá! nemáte někdo nějaký tip jak ty bílé vlasy zazlatit? tohle je hrozné,nemužu se na sebe kouknout do zrcadla přemýšlela sem,že bych si tam dala tu regenerační hennu,ale bojím se že mi chytně nějak divně....nemáte nějaký jiný nápad? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
eetynka 321-600
|
Zaslal: ne květen 25, 2008 12:32 pm Předmět: |
|
|
co tak si dat na cele vlasy hnedu? nejaky sampon, aby to nebol taky brutal. hennu teraz radsej ee, aby si nemala zelene pruhy |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Juice Lee 81-160
|
Zaslal: ne květen 25, 2008 12:35 pm Předmět: |
|
|
No to mi chytne do zrzava to já nechcu:( chtěla bych to jen trošku zezlatit |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Kathory >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: ne květen 25, 2008 1:11 pm Předmět: |
|
|
Hennu fakt raději ne. I ta regenerační může dopadnout hrozně. Co třeba zkusit heřmánkem polévat? Ale to asi bude běh na dlouhou trať |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Juice Lee 81-160
|
Zaslal: ne květen 25, 2008 2:03 pm Předmět: |
|
|
Ale heřmánek ještě víc zesvětluje ne? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Kathory >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: ne květen 25, 2008 2:08 pm Předmět: |
|
|
Kdepak, heřmánek ani žádné přírodní látky nidy nezesvětlují. Heřmánek dodává žlutý/zlatý nádech na světlých vlasech. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Juice Lee 81-160
|
Zaslal: ne květen 25, 2008 5:48 pm Předmět: |
|
|
Super,tak to zkusím a jak se to ,,dělá" mám doma nějaký sušený drcený myslím |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
sarahpentium >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: ne květen 25, 2008 6:35 pm Předmět: |
|
|
Kathory napsal: | Kdepak, heřmánek ani žádné přírodní látky nidy nezesvětlují. Heřmánek dodává žlutý/zlatý nádech na světlých vlasech. |
Bacha, na hodně světlých vlasech i trochu dozelena |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
sarahpentium >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: ne květen 25, 2008 6:36 pm Předmět: Re: bílé vlasy |
|
|
Juice Lee napsal: | POMOOOOOC ve snaze o navrat ke své přirozené barvě,jsem si nechala dát do mých na blond obarvených vlasů hnědý melír a kadeřnice mi dodělávala i blond melír a nějak to asi přepískla s peroxidem a ty vlasy mám uplně bílé!!!A to já nechci,byla jsem zvyklá na svou zlatou blond,ted ta bílá s tou hnědou na mě působí jako bych byla šedovlasá! nemáte někdo nějaký tip jak ty bílé vlasy zazlatit? tohle je hrozné,nemužu se na sebe kouknout do zrcadla přemýšlela sem,že bych si tam dala tu regenerační hennu,ale bojím se že mi chytně nějak divně....nemáte nějaký jiný nápad? |
Juicy, psala jsem ti to jako odpověď na dotázek přes SZ, polij to silným výluhem černýho čaje, zezlaťuje |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Planetweb 41-80
|
Zaslal: pá červenec 04, 2008 1:09 pm Předmět: |
|
|
Kathory napsal: | Kdepak, heřmánek ani žádné přírodní látky nidy nezesvětlují. Heřmánek dodává žlutý/zlatý nádech na světlých vlasech. |
A just, že i přírodní produkty zesvětlují, né moc, ale ano |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|