|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Aha Admin ADMIN
|
Zaslal: ne duben 09, 2006 12:48 pm Předmět: Domácí recepty |
|
|
A výkopová otázka do fóra k péči: jakou máte zkušenost s přírodními prostředky na vlasy? Co nějaké domácí recepty? A nejsou podomácku vyrobené věci někdy i lepší, než drahá kosmetika? Podělte se o své rady a tipy k do-it-yourself medikamentům na dlouhé vlasy |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Anonymní
|
Zaslal: st duben 19, 2006 11:41 am Předmět: |
|
|
Ahoj,na vlasy davam vse,co lednicka da.Uz jsem tam mela bily jogurt,tvaroh,klasika vejce,olivovy olej,med,sadlo na suche vlasy,ze zahrady beru petrzel na zabal ,koprivu,barvila jsem cernym cajem,listim s orechu.Nepostradatelnej OCET,krasne se po nem lesknou vlasy,ale nekde jsem cetla,ze se to s nim nema prehanet,ze muze vlasum skodit.Citron.No to me drzelo nekolik pubertalnich let,ted si radej koupim kvalitni kosmetiku Wellu,Kerasrase.Ted uz me ani nenapadne si patlat na vlasy med atd.,asi uz jsem dostala rozum,MOZNA.S tech domacich produktu je asi nejlepsi olivovy olej,teply,udelat zabal. Kamila |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Aha Admin ADMIN
|
Zaslal: st duben 19, 2006 2:11 pm Předmět: |
|
|
Slusny vycet O tech zabalech jsem taky slysel, ze funguji... petrzel neznam.. barveni cajem taky ne... mozna by bylo zajimave otazku preformulovat spis tak, co nejsilenejsiho jste meli na vlasech, asi bychom slyseli zajimavy veci |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Anonymní Anonymní
|
Zaslal: ne květen 14, 2006 6:13 pm Předmět: |
|
|
prirodni produkty neublizi, ale ani od nich nemuzete cekat buhvi jake zazraky, ale ja jdu do vseho, jsem hrozna piplana a strasne me to bavi, takze produkty z nasi lednice /uz zminovane/, nejlepsi je ze vseho udelat kasicku, potom vlasy zabalit do igelitove folie a zabalit do tepleho rucniku a nechat pusobit aspon 30 min. vlasy jsou pak perfektni. 1 x tydne doporucuji. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Anonymní Anonymní
|
Zaslal: ne květen 14, 2006 6:14 pm Předmět: |
|
|
prirodni produkty neublizi, ale ani od nich nemuzete cekat buhvi jake zazraky, ale ja jdu do vseho, jsem hrozna piplana a strasne me to bavi, takze produkty z nasi lednice /uz zminovane/, nejlepsi je ze vseho udelat kasicku, potom vlasy zabalit do igelitove folie a zabalit do tepleho rucniku a nechat pusobit aspon 30 min. vlasy jsou pak perfektni. 1 x tydne doporucuji. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Anonymní
|
Zaslal: po květen 15, 2006 10:09 am Předmět: |
|
|
No, oni to tam sice pisou, ze obsahoje prirodni veci, ale myslim ze ten vyrobek treba s koprivou videl koprivu leda z letadla.atd.Taky tam jsou konzervanty,atroma latky,pribarvuji se, proste chemie a zas chemie.Kdyz si treba doma vyrobim vyluh z koprivy a pak srovnam s koupenym,ta barva,proste strasnej rozdil.Ale tim nechci rict,ze kupovane produkty na vlasy jsou spatne vsechny.A taky,kterej blazen,krome me,by se stim doma patlal.Proste zlata stredni cesta. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Jana 81-160
|
Zaslal: ne květen 21, 2006 1:27 pm Předmět: |
|
|
Nedavno jsem cetla v jednom casopise,ze kdyz chcete mit krasne,hebke hodne leskle a kvalitni vlasy, oplavhujte je po umyti sumivim aspirinem , rozpustenym ve vlazne vode.Dokonce to bylo i v jedne knizce VSE O VLASECH, takze by to snad nemel byt nejakej blud.Uz se dlouho chystam, ze to zkusim.Tak uvidime. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
MIMISEK >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: st září 20, 2006 5:59 pm Předmět: |
|
|
Dneska jsem zkoušela po domácku vyrobený šampon na lámavé vlasy... ze dvou vajíček 50g neperlivé minerální vody, lžíce citronové š?ávy a nebo jablečného octu. Ale já prostě po těch domácích maskách nepoznávám žádný účinky. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
MIMISEK >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: st září 20, 2006 9:32 pm Předmět: |
|
|
já jsem to nejspíš blbě vymyla a zítra to musím umyt znovu |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Aha Admin ADMIN
|
Zaslal: čt září 21, 2006 9:14 am Předmět: |
|
|
MIMISEK napsal: | Dneska jsem zkoušela po domácku vyrobený šampon na lámavé vlasy... ze dvou vajíček 50g neperlivé minerální vody, lžíce citronové š?ávy a nebo jablečného octu. Ale já prostě po těch domácích maskách nepoznávám žádný účinky. |
Jak ja tomu (malo) rozumim tak mam dojem, ze maska se musi zafixovat nejakym nejlepe igelitem a nechat pusobit nekolik hodin, nejlepe pres noc... udelalas? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|