|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Aimirin 161-320

![]()
|
Zaslal: pá říjen 30, 2009 4:43 pm Předmět: |
|
|
Lalaith: Děkuji za cenné rady....a co myslíš že by tedy bylo nejlepší? Hodit na vlasy přeliv? Chemický nebo Hennecolor?
Umí přeliv sjednotit barvu vlasů? A nehrozí v případě toho hennového to samé reznutí? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Aimirin 161-320

![]()
|
Zaslal: pá říjen 30, 2009 4:49 pm Předmět: |
|
|
Jinak já ty melíry naposledy nechala dělat už před půl rokem |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Suzankaa 41-80

|
Zaslal: po duben 05, 2010 5:22 pm Předmět: |
|
|
Chtěla jsem se zeptat, hledala jsem jako blazen vim že to tu někde je ale proste za boha to ted nenajdu, když barvím chemicky, můžu dát hennu cca 4 tydny po barvení? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Lalaith >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: po duben 05, 2010 5:38 pm Předmět: |
|
|
Aimirin: Já bych zkusila ten přeliv hennecolor myslím si, že vlasům to prospěje víc než chemický přeliv... ale jak chceš... možná ti to nesjednotí takovým způsobem jako chemický přeliv - budou asi patrné ty melíry, ale myslím si, že více vrstvami henny se to pak dobarví na jeden odstín (nebo prostě tak, aby to vypadalo přirozeně...)
Suzankaa: Ano, ty 4 týdny by měly bohatě stačit (já jsme to někdy nevydržela tak dlouho a po chemii jsem dávala hennu i dřív a nic se nestalo - ale obecně se doporučují 3-4 týdny) Aspoň si to myslím, že to tak je... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Suzankaa 41-80

|
Zaslal: po duben 05, 2010 5:49 pm Předmět: |
|
|
Lalaith napsal: |
Suzankaa: Ano, ty 4 týdny by měly bohatě stačit (já jsme to někdy nevydržela tak dlouho a po chemii jsem dávala hennu i dřív a nic se nestalo - ale obecně se doporučují 3-4 týdny) Aspoň si to myslím, že to tak je... |
Super díky moc:) a ještě jsem četla kdybych se pak chtěla vrátit k chemické (což se asi nestane ) tak někdo psal že vlasy až vypadali nebo co?! Teoreticky kdyby se zase tak 1 mesc počkalo tak by to mělobýt oki ne? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
jjanca06 8-20

|
Zaslal: út květen 04, 2010 5:42 pm Předmět: |
|
|
Suzankaa: já jsem dávala chemii (přeliv na 24 umytí) 2 týdny po henně a vlasy to přežily bez úhony (i když ty moje přežijou skoro všechno, naštěstí ) takže po měsíci by to mělo být ok  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Kim.9 8-20

![]()
|
Zaslal: po leden 03, 2011 3:09 pm Předmět: |
|
|
Dobrý den vespolek
Jsem tady nová a prosím o radu..
Mám melírované a barvené vlasy 10 let, a mám je dost šedivé.
Kudrnaté, délka po lopatky.
Melír vypadá dobře, ale ráda bych sekla s chemií.
Chtela bych neco svetleho,dohneda popr. malinko, ale fakt malo do cervena.
Koukala jsem na LUSH nebo egyptskou..prosim poradte jakou a jake odstiny.
Ja v tom fakt plavu dekuji
Jeste pridam fotku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
xyzz 81-160

|
Zaslal: po leden 03, 2011 3:14 pm Předmět: |
|
|
Prečo sa vlastne nemôže kombinovať henna s chemickou farbou? Dávala som si palette na 24 umytí a týždeň na to hennu a nestalo sa vôbec nič. Ale teraz naposledy som si dávala tú perfect mousse a tam je napísané že sa to nedoporučuje. Tak teraz som na pochybách, lebo nutne potrebujem tie zlaté odlesky zmeniť na červené -.- Čo sa môže stať? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Jenne ~ Strážkyně tématu ~

|
Zaslal: po leden 03, 2011 3:29 pm Předmět: |
|
|
xyzz napsal: | Prečo sa vlastne nemôže kombinovať henna s chemickou farbou? Dávala som si palette na 24 umytí a týždeň na to hennu a nestalo sa vôbec nič. Ale teraz naposledy som si dávala tú perfect mousse a tam je napísané že sa to nedoporučuje. Tak teraz som na pochybách, lebo nutne potrebujem tie zlaté odlesky zmeniť na červené -.- Čo sa môže stať? |
Záleží na tom, jakou hennu použiješ. Do spousty značek se pro zvýraznění barvy přidávají kovové soli, které v kombinaci s chemickou barvou můžou způsobit zabarvení vlasů do krásné bahno-hnědo-zelené barvy, případně jejich polámání, četla jsem už i o případu kdy se slečně vlasy ulámaly kompletně a zůstala s ježkem. Nicméně problém není v henně samotné, ale jen a pouze v těch kovových solích. Třeba taková henna Lamda je myslím nemá, naopak v henně z DM je najdeš na 100%.
Nicméně bych u každé kombinace henna + chemie aspoň měsíc počkala. Better safe than sorry, jak říkají naši angličtí spoluobčané  _________________ Swooping... is... bad. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Titania ~ Strážkyně tématu ~

|
Zaslal: po leden 03, 2011 3:38 pm Předmět: |
|
|
Kim - ona čistá henna je v zásadě fakt zrzavá. A Ty máš svoje původní vlasy poměrně světlý (a s krásnejma zlatavejma odleskama), takže by to mohlo chytit dost výrazně. Takže LUSH pro tebe asi moc nebude, byla by moc tmavá nebo moc červená, žádnej odstín do zlatova nemají. Spíš bych asi zkusila pro začátek nějaký světlý odstíny (kde je henna smíchaní s další bylinkou, casií, případně dalšíma přírodníma přísadama) - má je třeba hennecolor nebo logona - koneckonců ztmavovat pak můžeš vždycky. Z vlastní zkušenosti neporadím, já mám vlasy spíš tmavší a barvím načerveno, ale snad se chytí někdo jinej. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|