|
✿
|
Autor |
Zpráva |
*Tereza 601-1200. Guru III. kategorie
|
Zaslal: čt únor 01, 2007 9:57 am Předmět: Fénování |
|
|
Všechny Vás zdravím! Jak jsem tak brouzdala po fóru, z občasných kusých poznámek jsem zjistila, že téměř všichni zde považují fénování za velké zlo páchané na vlasech.
Jenže já když si vyfénuju vlasy, tak je mám o mnoho krásnější než když je nechám volně uschnout! Nechápu, čím to je, ale je to tak: nekrepatí se, nádherně se lesknou, necuchají se a vypadají upraveně po další tři až čtyři dny, i když je nosím rozpuštěné. Nedovedu si to vysvětlit, protože nepoužívám žádné stylingové přípravky, které by to mohly v reakci na teplý vzduch způsobovat, už nepoužívám dokonce ani kondicionér a šampon mám bez silikonů. Navíc, když je nechám volně uschnout, vypadají konečky přesušeně, ale po fénování ne. Záhada...
Na konec dodávám, že si vlasy nefénuju VŮBEC, jen jsem to experimentálně z důvodu časové tísně minulý týden vyzkoušela a byla mile překvapena. Tak jsem to tento týden zopákla a zase krása
Tak co si o tom myslíte? Jaké máte zkušenosti vy? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Clondyk >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: čt únor 01, 2007 10:26 am Předmět: |
|
|
Mno, zdá se, že jsi další anomálie, na které se zde dá narazit...
važ si toho!!!! |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
catenata 81-160
|
Zaslal: čt únor 01, 2007 10:41 am Předmět: |
|
|
Buď ráda, že máš takové vlasy a užívej si jich |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
ilona ***moderátorka***
|
Zaslal: čt únor 01, 2007 1:42 pm Předmět: |
|
|
Já mám po fenování vlasy dost suchý - a to se nefenuji teplým,ale studeným vzduchem.Proto se fenuji jen vyjmečne. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Daniela >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: čt únor 01, 2007 1:47 pm Předmět: |
|
|
Já občas fénuju, nebo aspoň u hlavy, protože nemám čas to nechat uschnout, potřebuju to rychle zaplést, aby se to všude nepletlo. Nezdá se, že by to těm vlasům zas až tak škodilo. Ale nefénuju úplně do sucha. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Ladi 41-80
|
Zaslal: so únor 03, 2007 5:02 pm Předmět: |
|
|
Tereza: Už jsem to taky někde psala...Po féninku mám vlasy taky daleko hustší a rovnější a taové přijatelnější! |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Kafin >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: so únor 03, 2007 6:52 pm Předmět: |
|
|
Daniela napsal: | Já občas fénuju, nebo aspoň u hlavy, protože nemám čas to nechat uschnout, potřebuju to rychle zaplést, aby se to všude nepletlo. Nezdá se, že by to těm vlasům zas až tak škodilo. Ale nefénuju úplně do sucha. | Zvláštní,mě schnou vlasy u hlavy rychleji než zbytek.Jako poslední usychají konečky . |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Daniela >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: so únor 03, 2007 6:56 pm Předmět: |
|
|
To je pravda, ale když jdu ven, tak to potřebuju mít suché hlavně u hlavy, abych nenastydla, takže to urychlím. Konečky ať si pak schnou, jak dlouho chtějí. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Anonymní Anonymní
|
Zaslal: so únor 03, 2007 8:57 pm Předmět: |
|
|
Já se nefénuji vůbec, akdyž, tak je to z nouze nejvyšší, tak 1-2x do roka. Mám vlasy spíš suché a fénování to jen zhoršuje. Rovnější vlasy po tom jsou, to je pravda, ale já je rovné mít právě že nechci.Moc se mi to nedaří, tou délkou a vahou se už prověšují. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Ještěrka 161-320
|
Zaslal: so únor 03, 2007 9:11 pm Předmět: |
|
|
fenovat by se melo jen v nouzi nejvyssi, kdyz nekam musis jit a venku je zima a vlasy nedoschly. Je obecne znamym faktem, ze vlasy nabydou po vyfoukani na objemu, ale je to tim, ze se na nich ty supinky postavi a drzi je dal od sebe, to je ten objem, kdyz se fouka, tak je mozna ty silikony lepsi pouzivat, protoze ty tomuhle jevu trochu zamezi |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|