|
✿
|
Autor |
Zpráva |
rudenko 21-40
|
Zaslal: st prosinec 15, 2010 5:21 pm Předmět: Domácky udělaný šampon |
|
|
Tak... dnes jsem upřímně celý den seděla tady a četla si vaše příspěvky k tématům ... celkem mě zarazilo co obsahuje klasický šampon z drogerie v hodnotě kolem 60,- Kč . Já si dělám šampon doma... a je to mnohem lepší. Vlasy mám lesklejší a taky vím, co do toho dávám. Kdežto když si ho koupím, kupuji zajíce v pytli ... požívám ho a ještě jeden z Rossmannu Natural Essences se jmenuje myslím ... vlasy se mi hodně lepší troufám si říct ... jak to máte vy? co vám pomáhá ? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
plavunik >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: st prosinec 15, 2010 5:30 pm Předmět: |
|
|
Ja som domáci šampon skúšala len vajcovomedový Za mňa hodnotím naozaj dobre, vlasy krásne, objemné a lesklé...lenže mne sa dosť mastia, preto mi to len vajce neumylo, musela som druhýkrát zmývať šamponom ešte,ale aj tak chválim _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
rudenko 21-40
|
Zaslal: st prosinec 15, 2010 5:34 pm Předmět: |
|
|
plavunik - to věřím a zvlášť když se myješ teplou to vajíčko se ti muselo zrazit ne ? ... ale dělám si vlasový zábal z vajíčka a je fakt dobré ...naprosto s tebou souhlasím ... ale vajíčkomedový sem nezkoušela skusím to díky za tip |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
plavunik >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: st prosinec 15, 2010 5:52 pm Předmět: |
|
|
rudenko napsal: | plavunik - to věřím a zvlášť když se myješ teplou to vajíčko se ti muselo zrazit ne ? ... ale dělám si vlasový zábal z vajíčka a je fakt dobré ...naprosto s tebou souhlasím ... ale vajíčkomedový sem nezkoušela skusím to díky za tip |
Zmývam studenou,takže sa nezrazilo A medu dávam za lyžičku, lebo pri veľkom množstve vysušoval končeky.
Ináč, niekde tu na fore alebo na webe už neviem, som čítala aj viacero receptov na domáce šampony, ale bud som nato nemala ingrediencie alebo odvahu _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
rudenko 21-40
|
Zaslal: st prosinec 15, 2010 6:01 pm Předmět: |
|
|
aha tak to jo ... to sem nevěděla že med vysušuje to je pro mě novinka ...já jsem taky četla, ale to byly takové šampony nešampony... bud to bylo řídké , dokonce až tekuté , a nebo tak tuhé že sem nevěděla cos tím ... a našla jsem uplně suprovní už asi tři měsíce ho používám a jsem spokojená já jsem taky měla strach ale hecla jsem se a šla jsem na to |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
plavunik >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: st prosinec 15, 2010 6:22 pm Předmět: |
|
|
rudenko napsal: | aha tak to jo ... to sem nevěděla že med vysušuje to je pro mě novinka ...já jsem taky četla, ale to byly takové šampony nešampony... bud to bylo řídké , dokonce až tekuté , a nebo tak tuhé že sem nevěděla cos tím ... a našla jsem uplně suprovní už asi tři měsíce ho používám a jsem spokojená já jsem taky měla strach ale hecla jsem se a šla jsem na to |
A čo je to za šampon? A aký máš typ vlasov? _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
InvisibleMonster 0-7
|
Zaslal: st prosinec 15, 2010 6:32 pm Předmět: Re: Domácky udělaný šampon |
|
|
rudenko napsal: | Tak... dnes jsem upřímně celý den seděla tady a četla si vaše příspěvky k tématům ... celkem mě zarazilo co obsahuje klasický šampon z drogerie v hodnotě kolem 60,- Kč . Já si dělám šampon doma... a je to mnohem lepší. Vlasy mám lesklejší a taky vím, co do toho dávám. Kdežto když si ho koupím, kupuji zajíce v pytli ... požívám ho a ještě jeden z Rossmannu Natural Essences se jmenuje myslím ... vlasy se mi hodně lepší troufám si říct ... jak to máte vy? co vám pomáhá ? |
Podělíš se s náma o recept? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
rudenko 21-40
|
Zaslal: st prosinec 15, 2010 6:32 pm Předmět: |
|
|
no dávám tam heřmánek, šaljvěj, rozmarýnu a listy z ořešáku, vanilkové aroma a dětské mýdličko ... je dost šetrné takže fakt super ... no vlasy... stahovala jsem černou takže moje vlasy jsou jedna velká chemie a silikony ... takže zničené, konečky suché a kořínky mastné už na druhý den. Z vlasů mám žvýkačku kvůlu peroxidu a lámou se mi a hodně mi padají to mám luxusní vlasy co ? ale mlžu si za to sama... a jakýpak typ vlasů máš ty že ti to tak pomohlo ? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
rudenko 21-40
|
Zaslal: st prosinec 15, 2010 6:37 pm Předmět: |
|
|
InvisibleMonster - jistěžě ... no hrst směsi šalvěje, heřmánku a trošku rozmarýnu smíchhám s lžící ořešáku ... dám to vyluhovat... až to je dám to vařit a přidám nastouhané dětské mydélko dokud se nerozpustí... nakonec přidávám aroma vanilky .... rozmarýna je na lámavé vlasy ... každá bylinka ma svůj účel ... ale záleží na tobě co si tam přidáš a co tvé vlay potřebují ... základem je to mydélko... každopádně pokud se do toho pustíš tak dávej bacha na šalvěj... zdá se mi že ztmavuje ... a množství vody si typni... lepší méně než ať je z toho nakonec voda ... no a potom jeom přeceĎ a je to ))) |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
plavunik >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: st prosinec 15, 2010 6:41 pm Předmět: |
|
|
Aaale neboj, to sa postupnou starostlivosťou zlepší, len to chce čas Ja už som si týmto obdobím farbenia prešla, takže mám vlastné vlasy, ale na koncoch mám ešte suché polámané zvyšky mojich pubertálnych omylov A tiež sa mi už druhý deň pri korienkoch vlasy zmastia, musím často umývať, i ked viem,že to neni doré
Proti tomu masteniu mi ale vajcovomedový šampon pomohol, síce nie žiadna sláva ( pri mastných vlasoch sa to nedá počítať na dni, ale skôr na hodiny). A menej sa mi mastia, ked si urobím vlnky. A teraz plánujem kúpiť šampon od Baley Pure, dosť ho tu baby proti masteniu chválili _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|