|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Annyssek 161-320
|
Zaslal: út únor 17, 2015 7:25 pm Předmět: Vlasy nahoru challenge! |
|
|
Nechala jsem se inspirovat na různých serverech a na YouTube a napadlo mě tu založit vlákno pro všechny, so by chtěli do téhle výzvy jít se mnou.
Jde o to, že po určitou dobu nosíme vlasy pouze "nahoře", což znamená například v drdolu, culíku apod.
Důvody mohou být různé, ať už pohnutek k naučení se více účesů, přání si po měsíci rozpustit vlasy a vidět, kam až popolezly a nebo třeba snaha o přestání neustálého hrabání se v hlavě
Pravidla asi nebudou nijak přísná, děláme to pro sebe a ne pro jiné...hlavní myšlenka je tedy po určitou dobu (dala bych dva týdny) nosit každý den vyčesané vlasy.
Co na to ostatní? A co první dva týdny v březnu? (Pokud se ten nápad vůbec ujme ) |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Lakrimozita 321-600
|
Zaslal: út únor 17, 2015 8:13 pm Předmět: |
|
|
Ja som raz niečo podobné urobila, keď som si asi 10 dní nebola schopná umyť vlasy. Po rozpustení a umytí sa mi zdali podstatne dlhšie
Mne sa nápad celkom pozdáva, akurát nenosím čiapky, tak sa bojím, aby mi nemrzli ušká, ak bude ešte chladno |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Annyssek 161-320
|
Zaslal: út únor 17, 2015 8:17 pm Předmět: |
|
|
Lakrimozita napsal: | Ja som raz niečo podobné urobila, keď som si asi 10 dní nebola schopná umyť vlasy. Po rozpustení a umytí sa mi zdali podstatne dlhšie
Mne sa nápad celkom pozdáva, akurát nenosím čiapky, tak sa bojím, aby mi nemrzli ušká, ak bude ešte chladno |
Je pravda, že ten jeden týden už jsem možná taky někdy dala, když jsem byla hodně líná si umýt vlasy a nikam zrovna nemusela no, tak se snad do března trochu oteplí! |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Morganna ***moderátorka***
|
Zaslal: út únor 17, 2015 8:22 pm Předmět: |
|
|
Heh, posledních několik let? _________________ Szła magiczka przez porębę, pogryzły ją żmije. Wszystkie gady wyzdychały i magiczka żyje. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
wensdy 1201-2400. Guru II. kategorie
|
Zaslal: út únor 17, 2015 8:24 pm Předmět: |
|
|
Morganna napsal: | Heh, posledních několik let? |
Nápodobně. Bez drdolu nevyjdu ven a nedělám ani domácí prace... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Annyssek 161-320
|
Zaslal: út únor 17, 2015 8:36 pm Předmět: |
|
|
wensdy napsal: | Morganna napsal: | Heh, posledních několik let? |
Nápodobně. Bez drdolu nevyjdu ven a nedělám ani domácí prace... |
To jsou ti šampioni mezi námi |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Lakrimozita 321-600
|
Zaslal: út únor 17, 2015 8:41 pm Předmět: |
|
|
Pre tie z nás, ktoré nosia stále vlasy rozpustené, by to mohla byť fajn zmena A pokojne to môžeme skúsiť aj na mesiac. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
wensdy 1201-2400. Guru II. kategorie
|
Zaslal: út únor 17, 2015 8:46 pm Předmět: |
|
|
Annyssek: to jsou pak takové záseky jako "ještě před třemi týdny mi ta spona byla".... "jo, aha, to jsou tři měsíce"
Ale pro lidi, co nosí copy nebo rozpuštěné to může být fajn výzva. Já se s rozpuštěnými vidím jednou za uherák, drdol je první věc, co mám po ránu na práci a to většinou ještě se zavřenýma očima jo, dvě rozjařené děti...to je pro vlasy zlo |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Annyssek 161-320
|
Zaslal: út únor 17, 2015 9:39 pm Předmět: |
|
|
wensdy napsal: | Annyssek: to jsou pak takové záseky jako "ještě před třemi týdny mi ta spona byla".... "jo, aha, to jsou tři měsíce"
Ale pro lidi, co nosí copy nebo rozpuštěné to může být fajn výzva. Já se s rozpuštěnými vidím jednou za uherák, drdol je první věc, co mám po ránu na práci a to většinou ještě se zavřenýma očima jo, dvě rozjařené děti...to je pro vlasy zlo |
Já mám právě většinou buď cop nebo culík, takže pro mě by to bylo ideální
A klidně můžeme dát i celý měsíc! Když to jiní zvládli několik let |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Bonemína ***moderátorka***
|
Zaslal: út únor 17, 2015 10:53 pm Předmět: |
|
|
Několik let podepisuju, občas jsou dny, kdy si ani neuvědomím, že jdu s volným drdolem spát _________________ A co hadi, krtek a vypelichany sokol? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|