|
|
✿
|
| Autor |
Zpráva |
Sayhaya ~ Strážkyně tématu ~

|
Zaslal: pá únor 18, 2011 11:46 am Předmět: |
|
|
Tak jsem si před pár dny udělala radost a koupila jsem si šampón z řady Hamamélis a to přímo "Jemný šampon s výtažkem z vilínu"
(tady na odkaze: http://www.yves-rocher.cz/hygiena/hamamelis/jemny_sampon_s_vytazkem_z_vilinu)
Musím říct, že je opravdu výborný, překvapil mně jak je šetrný, trochu mi připomněl koňský šampon, který jsem také vyzkoušela před časem
Každopádně, kdo má jemné vlasy, doporučuji. Překvapilo mně, že den po umytí jsem neměla vlasy splihlé a nebo mastné, jak se mi občas stávalo. Ba naopak. Vypadaly stále pěkně, skoro jako čersvě umyté  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Déscantes >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: čt březen 03, 2011 8:16 pm Předmět: |
|
|
Taky mám vilínový šampon, je hrozně jemňounký Myje dobře, jsem s ním spokojená, jenom mi po něm rychleji plihnou vlasy, už tak dost zplihlé
Ale jinak je fajn, hlavně jsem ráda, že mě po něm nesvědí hlava. Používám teď ještě s konopným šamponem od Herbavery právě jenom tento a konečně mě hlava nekouše. Doufám že to vydrží  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Caithlin ***moderátorka***

|
Zaslal: čt březen 03, 2011 8:39 pm Předmět: |
|
|
Minulý týden jsem otestovala kopřivový a vlasy u vrchu hlavy celkem pěkné a měkké, ale délky (ač je nešamponuju) přesušené...takže asi nic pro mě  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Adluska >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: pá březen 18, 2011 1:22 pm Předmět: |
|
|
Já mám teď tenhle na suché vlasy http://www.yves-rocher.cz/vyzivujici_sampon_na_suche_vlasy a dobrý. Včera jsem si dala masku z kokosového oleje a umyla a vlásky pěkný, netvářej se roztřepeně, ale přitom nejsou umaštěný. A nesvědí mě po něm hlava  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Slavuš 21-40

|
Zaslal: po březen 28, 2011 8:01 pm Předmět: |
|
|
Tak vyživující šampon na suché vlasy mám doma taky . Brala jsem ho hlavně kvůli té hezké vůni , ale musím uznat, že je docela příjemný. Dělá krásně jemňoučké vlasy.. Ani si po něm nemusím dávát nic na rozčesávání.
Ale mou kolegyni (s velmi hustými a pevnými vlasy) příliš nenadchnul.. Je to individuální. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
porcelainswan >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: po březen 28, 2011 8:04 pm Předmět: |
|
|
jaký je po něm objem? nejsou vlasy moc zatížené? docela o něm uvažuju |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Slavuš 21-40

|
Zaslal: po březen 28, 2011 8:14 pm Předmět: |
|
|
| U mě teda objem nic extra, ale nezatěžuje třeba jako Elséve. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Adluska >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: po březen 28, 2011 9:01 pm Předmět: |
|
|
| porcelainswan napsal: |
jaký je po něm objem? nejsou vlasy moc zatížené? docela o něm uvažuju |
A tak jako objem ujde....a taky mi nepřijde, že by mi extra zatížil.... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Hallie 41-80

|
Zaslal: so červenec 09, 2011 8:21 am Předmět: |
|
|
| Tenhle s tím ovsem mám také. Šampon je fajn, krásně voní, vlasy nemastí a ani nezatěžuje, podle mě. Ale mám i tu masku k němu ze stejné řady a po té ať oplachuju jak oplachuju, vždy mám mastné vlasy a to hned po umytí. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
zirafka95 8-20

|
Zaslal: so červenec 09, 2011 12:46 pm Předmět: |
|
|
Z kozmetiky Yves Rocher určené konkrétne na vlasy mám:
Rozžiarujúci šampón - krásne vonia, tak sviežo citrusovo, vlásky odmastí celkom dobre ale nie úplne 100 percentne - aspoň u mňa. Používam ho zvyčajne cez víkend keď nevadí že sú umyté iba na 99 percent Ale aspoň nie sú také vysušené a naozaj sú po ňom super rozžiarené
Ďalej mám od nich nejakú 1 minútovú repair masku s ovsom či s čím to Vlásky sú po nej veľmi jemné, dobre sa rozčesávajú, maska má tuhšiu konzistenciu ale svrbí ma po nej hlava tak ju používa mamina.
Ďalší výrobok ktorý som si kúpila na vlasy je malinový ocot. Ten už nedám z ruky ani za nič! Také neuveriteľne lesklé vlasy ako po tomto som ešte v živote nemala. Som s tým absolútne spokojná. Naozaj som ešte na lesk vlasov nič lepšie nenašla Toto si nakúpim aspoň na 10 rokov dopredu
Iné výrobky na vlasy som neskúšala, aspoň čo si spomínam. Ale chystám sa na masku na lesk vlasov a ten šampón na lesk tiež nevyzerá zle
A dekoratívnu kozmetiku si nemôžem vynachváliť tiež U mňa má Yves Rocher 100 bodov  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|