|
|
✿
|
| Autor |
Zpráva |
tiki 81-160

|
Zaslal: st září 04, 2013 8:04 pm Předmět: |
|
|
Mays, nic si z toho nedělej. Máš nádherné vlasy. Já např. každou chvíli nakukuji do tvé galerie jen tiše obdivuji.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
vee_love 161-320

![]()
|
Zaslal: st září 04, 2013 8:16 pm Předmět: |
|
|
| tiki napsal: | Mays, nic si z toho nedělej. Máš nádherné vlasy. Já např. každou chvíli nakukuji do tvé galerie jen tiše obdivuji.  |
já nahlas  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
*Dalarius et Laixi >RADA STARŠÍCH<
![]()
|
Zaslal: st září 04, 2013 8:26 pm Předmět: |
|
|
Mays: Máš je hezký. Nedělej si nic z jejich řečí. Nepouštěj si to k tělu. Ty víš líp, než oni.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
knihomol5 321-600

|
Zaslal: st září 04, 2013 8:26 pm Předmět: |
|
|
Mays...to ti závidia...a máš krásne vlasy  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
chasmet 161-320

|
Zaslal: st září 04, 2013 8:49 pm Předmět: |
|
|
Musím se pochlubit moc často se mi nestává, že by mi někdo chválil vlasy. Dneska jsem byla s kamarádem na kávě, a pak mi večer psal, že mi něco zapomněl říct - tak jsem čekala, co z něho vyleze a on: Máš úplně úžasný vlasy - tak to mám vážně radost, protože mě ty mrchy teďkon pořád zloběj  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Mays 321-600

|
Zaslal: st září 04, 2013 8:58 pm Předmět: |
|
|
Já vím no, ani mě to tak neštve, ale zamrzí to docela, zvlášť když to slýchám často. Ono ony jsou takové trochu na dotek, prostě hennované vlasy. Navíc jakékoliv maskování kudrlinkami je prakticky nemožné, leda vlké zaplést do dvou utažených francouzáků. Takže si o mě hodně lidí myslí, že žehlím, z čehož usuzují, že ta hrubost je následkem zničení... No, kašlu na to, nemám čas se tím trápit, když mám na trápení zajímavější věci (třeba zítra zubaře brr)  _________________ Diamond on a landmine waiting to explode... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
vercaskockama 321-600

|
Zaslal: st září 04, 2013 10:13 pm Předmět: |
|
|
Mays: tak přeju, ať je zítra zubař na tebe hodný jinak já bych hrubší vlasy brala všema deseti, přidávám se k předchozím komentářům  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
lethality 601-1200. Guru III. kategorie

|
Zaslal: čt září 05, 2013 9:56 am Předmět: |
|
|
| vee_love napsal: | | ....přeci jen jemňuchy kloužou z účesů a nedrží na nich vlnky a tak... |
vážně? já myslela, že tyhle problémy sou s hrubými vlasy (z vlastní zkušenosti), kamarádka, co má jemné, klouzavé vlasy, tak je má z copů krásně zvlněné celý den.... mi vlny vydrží tak .... 30 minut? a pak sou to jenom takové krucánky na koncích, každej - jiný pes jiná ves - a vypadá to spíš hrozně než pěkně a účesy? jehlicovej drdol musím mít fest utaženej, aby vydžel celý den a o vysokým culíku ani nemluvě, jak ho ta váha tahá důle tak které vlasy sou potom ideální na účesy? /zmateně koulí očima/
Mays: jejich reakce je pouhopouhá hnusná závist.... a omezenost.... a kterej takovej člověk si proto rád nerýpne, když má příležitost? když si tohle uvědomíš, nemají tě co jejich názory mrzet, navíc čím častěji ti to říkají, tím více je to štve a závidí, že máš něco, co oni ne
jo a jinak k tématu - včera sem si udělala z mého nočního účesu první velký cop - bo sem na něj z temene viděla a připla ho zpátky dozadu, takže takový copový číro.... a můj mi hned říká, co to máš na hlavě za výtvor? a pak taky tchýně - prý takový účes nikdo nemá, to můžeš nosit.... jenom prdel ze mě mají moji drazí milí...  _________________ Kdyz o nic nehrajes, nemas co ztratit.... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nelii 81-160

|
Zaslal: čt září 05, 2013 10:26 am Předmět: |
|
|
Mays- aleeee! hádam nebudeš počúvať také reči...spolužiačka má aké dlhé vlasy? Dlhšie ako ty? Keď nie, tak nad tým ani nerozmýšľaj, závidí. Čo som sa ja napočúvala už takých kecov, klasika- ostrihaj sa a tie konce fuuuj.
Vlasy máš krásne, úžasnú farbu, pristane ti to  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
wensdy 1201-2400. Guru II. kategorie

|
Zaslal: čt září 05, 2013 10:41 am Předmět: |
|
|
Mays: doporučuji se do takovýchto debat nepoutět, obzvláště s puberťákama. tam musí člověk vždy očekávat, že to schytá. Vlůasy máš samozřejmě krásné  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|