Co kdo řekl/napsal o Vašich vlasech
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 256, 257, 258 ... 314, 315, 316  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Dlouhé vlasy a tak dál...
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
tiki
81-160
81-160

PříspěvekZaslal: st září 04, 2013 8:04 pm    Předmět: Citovat

Mays, nic si z toho nedělej. Máš nádherné vlasy. Já např. každou chvíli nakukuji do tvé galerie jen tiše obdivuji. Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
vee_love
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: st září 04, 2013 8:16 pm    Předmět: Citovat

tiki napsal:
Mays, nic si z toho nedělej. Máš nádherné vlasy. Já např. každou chvíli nakukuji do tvé galerie jen tiše obdivuji. Very Happy

já nahlas Embarassed Laughing
*Dalarius et Laixi
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: st září 04, 2013 8:26 pm    Předmět: Citovat

Mays: Máš je hezký. Nedělej si nic z jejich řečí. Wink Nepouštěj si to k tělu. Ty víš líp, než oni. Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
knihomol5
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: st září 04, 2013 8:26 pm    Předmět: Citovat

Mays...to ti závidia...a máš krásne vlasy Smile
chasmet
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: st září 04, 2013 8:49 pm    Předmět: Citovat

Musím se pochlubit Very Happy moc často se mi nestává, že by mi někdo chválil vlasy. Dneska jsem byla s kamarádem na kávě, a pak mi večer psal, že mi něco zapomněl říct - tak jsem čekala, co z něho vyleze Laughing a on: Máš úplně úžasný vlasy Shocked - tak to mám vážně radost, protože mě ty mrchy teďkon pořád zloběj Very Happy Embarassed
Mays
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: st září 04, 2013 8:58 pm    Předmět: Citovat

Já vím no, ani mě to tak neštve, ale zamrzí to docela, zvlášť když to slýchám často. Ono ony jsou takové trochu na dotek, prostě hennované vlasy. Navíc jakékoliv maskování kudrlinkami je prakticky nemožné, leda vlké zaplést do dvou utažených francouzáků. Takže si o mě hodně lidí myslí, že žehlím, z čehož usuzují, že ta hrubost je následkem zničení... No, kašlu na to, nemám čas se tím trápit, když mám na trápení zajímavější věci (třeba zítra zubaře brr) Very Happy
vercaskockama
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: st září 04, 2013 10:13 pm    Předmět: Citovat

Mays: tak přeju, ať je zítra zubař na tebe hodný Smile jinak já bych hrubší vlasy brala všema deseti, přidávám se k předchozím komentářům Smile
lethality
601-1200. Guru III. kategorie
601-1200. Guru III. kategorie

PříspěvekZaslal: čt září 05, 2013 9:56 am    Předmět: Citovat

vee_love napsal:
....přeci jen jemňuchy kloužou z účesů a nedrží na nich vlnky a tak...

vážně? já myslela, že tyhle problémy sou s hrubými vlasy (z vlastní zkušenosti), kamarádka, co má jemné, klouzavé vlasy, tak je má z copů krásně zvlněné celý den.... mi vlny vydrží tak .... 30 minut? a pak sou to jenom takové krucánky na koncích, každej - jiný pes jiná ves - a vypadá to spíš hrozně než pěkně Shocked Confused a účesy? jehlicovej drdol musím mít fest utaženej, aby vydžel celý den a o vysokým culíku ani nemluvě, jak ho ta váha tahá důle Shocked tak které vlasy sou potom ideální na účesy? /zmateně koulí očima/

Mays: jejich reakce je pouhopouhá hnusná závist.... a omezenost.... a kterej takovej člověk si proto rád nerýpne, když má příležitost? když si tohle uvědomíš, nemají tě co jejich názory mrzet, navíc čím častěji ti to říkají, tím více je to štve a závidí, že máš něco, co oni ne Wink

jo a jinak k tématu - včera sem si udělala z mého nočního účesu první velký cop - bo sem na něj z temene viděla a připla ho zpátky dozadu, takže takový copový číro.... a můj mi hned říká, co to máš na hlavě za výtvor? Very Happy a pak taky tchýně - prý takový účes nikdo nemá, to můžeš nosit.... jenom prdel ze mě mají moji drazí milí... Evil or Very Mad Very Happy Very Happy
Nelii
81-160
81-160

PříspěvekZaslal: čt září 05, 2013 10:26 am    Předmět: Citovat

Mays- aleeee! hádam nebudeš počúvať také reči...spolužiačka má aké dlhé vlasy? Dlhšie ako ty? Keď nie, tak nad tým ani nerozmýšľaj, závidí. Čo som sa ja napočúvala už takých kecov, klasika- ostrihaj sa a tie konce fuuuj.
Vlasy máš krásne, úžasnú farbu, pristane ti to Wink
wensdy
1201-2400. Guru II. kategorie
1201-2400. Guru II. kategorie

PříspěvekZaslal: čt září 05, 2013 10:41 am    Předmět: Citovat

Mays: doporučuji se do takovýchto debat nepoutět, obzvláště s puberťákama. tam musí člověk vždy očekávat, že to schytá. Vlůasy máš samozřejmě krásné Wink
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 256, 257, 258 ... 314, 315, 316  Další

Přejdi na: