|
✿
|
Autor |
Zpráva |
kudrlinka 0-7

![]()
|
Zaslal: po březen 02, 2009 5:39 pm Předmět: Zdravím |
|
|
Ahojky, já jsem vás našla úplně náhodou. Mám kudrnaté vlasy a momentálně řeším problém s jejich padáním. Začala jsem používat přírodní produkty a přešla jsem i k barvení Hennou. Na tyto stránky mě spíš přivedl odkaz na hennování a řeknu, že byl velice zajímavý Hned jdu zkusit přidat do hennového "bahýnka" trošičku toho citrónku a medu. Já používala jen olivový olej. Hennu používám jen krátce, ale řekla bych že asi funguje. Vlasy se pomaloučku zlepšují, tak uvidíme co bude dál.
Každopádně pár typů co dělat když vlasy padají, bych uvítala. Díky a krásný den  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Janie ***moderátorka***

|
Zaslal: po březen 02, 2009 7:19 pm Předmět: |
|
|
ahoj kudrlinko, vítej u nás
na padání by i ta henna mohla pomoci
přikládám další zajimavá vlákna o padání vlasů. Každopádně držím pěstičky, ať vlásky padat přestanou.
Padání vlasů
tady třeba zajímavý článek od Slunéčka..směle do čtení a do brouzdání po tomto webu  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Titania ~ Strážkyně tématu ~

|
Zaslal: út březen 03, 2009 9:44 am Předmět: |
|
|
Ahojky a vítej!
Henna je na padání fakt skvělá, mně proti padání v kombinaci s ní pomohl ještě biohar, je tu o něm též vlákno. A ani lopuchový výluh není špatný (i když ten je spíš na podrůstání novejch vlásků).
Držím palečky!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Simba77 321-600

|
Zaslal: út březen 03, 2009 12:34 pm Předmět: |
|
|
ahoj. padání vlasů může být třeba taky stresem - takže si uvař nějaký dobrý čajík a začni pročítat fóra  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Daniela >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: st březen 04, 2009 3:13 pm Předmět: |
|
|
Vítej! Podívej se do fóra, určitě najdeš spoustu námětů. Jinak na kudrnaté vlasy se tady někomu osvědčil žloutek. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
kudrlinka 0-7

![]()
|
Zaslal: st březen 11, 2009 5:39 pm Předmět: Re: Zdravím |
|
|
Ahojky všem, moc děkuji za hezké přijetí. Vyzkoušela jsem na ty svoje kudrny hennu s medíkem, citronem a olivovým olejem. Je to opravdu super nápad, ještě nikdy jsem neměla vlásky tak krásně lesklý a zdravě vypadající. Ještě jednou fakt díky a ohledně toho padání už jdu hledat zase nějaký dobrý typ  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|